Globalisaatio vastaan populismi

Hämmentäjät ovat hämmentyneitä.

Mitä Korona-kriisin jälkeen?

Rahat loppuu ja rakkaus lentää ovesta ulos.

Gallupit pönkittävät hallituksia niiden väristä riippumatta. Tämä on väliaikaista. Epävarmuus houkuttelee luottamaan herroihin.

Poliittinen taistelu maailmassa, Euroopassa ja Suomessa käydään globalisaation ja populismin välillä.  Se kestää vuosia, ellei vuosikymmeniä.

Kapitalismi ja sosialismi ovat sama asia takki nurin päin käännettynä. SDP ja Kokoomus eivät meillä, eivätkä niiden vastinparit Euroopassa, ole toistensa vaihtoehtoja vaan globalisaation ajo- ja takuumiehiä.

Tiedotusvälineet ovat laajasti globalisaation asialla ja globalistien omistamia ja ohjailemia. Siksi sosiaalinen media ja niin sanotut vaihtoehtomediat syntyvät ja kukoistavat. Yksi totuus ei kelpaa.

Suurpääoma ja järjestövalta ovat globalisaation asialla. Oli sitten kysymys YK:sta, EU: sta, tai mistä tahansa kansainvälisestä instituutiosta.

Ihminen saa äänestää kansallisesti kuten tahansa, mutta se ei vaikuta järjestöjen kosmopoliitteihin millään tavalla. Ne vaativat lisää EU: ta ja globaalia valtaa. Aina ja joka kerta. Jumalattomien jumalana on maailmannarsisti.

Jossain vaiheessa mitta täyttyy. Pieneltä ihmiseltä palaa päreet.

Lopputulos on epävarma. Valta korruptoi aina ja täydellinen valta korruptoi täydellisesti.

Suuret vallankumoukset ovat tuoneet myös suurta onnettomuutta. Sotia, vainoja, riitaa ja ruumiita. Silti säännöllisen epäsäännöllisesti niitä on tehty ja tuotettu.

Joku yrittää jatkossakin. Siitäkin huolimatta, että saa kuulan kalloonsa. Pilkkaa palkaksi. Parempi sekin kuin tylsyys.

Vaarallista ei ole vallan haastaminen. Vaarallinen vaihe on se kun haastaja huomaa, että sääntöjä muutetaan kesken pelin. Suuttumus seurauksena. Siitä kumpuaa viha.

Korona söi Sipilän hallituksen talous- ja velkasaavutukset parissa kuukaudessa.

Nykyhallituksen velkaa velan päälle linja ei tuo kuin väliaikaisen helpotuksen. Kuuluisa kusi housuissa.

Kuvitelma siitä, että rahaa painamalla saa pysyvää rakkautta on väärä.

Tilanne on paha ja kaikki vaihtoehdot kovia, jotkut oikeita.

Kaitselmus pistää kommarit ja vihreät kurittamaan kansaa, syksyllä tämä alkaa kuntien budjettien kautta. Eikä sosialistikaan kasvilasagnella selviä.

Suomen vienti supistui helmikuussa ( ennen koronaa) jo huomattavasti. Kyyti kylmenee. Velka paisuu kuin pullataikina.

Hallitus sanoo, että sen ohjelmaa ei pidä muuttaa. Ei pidäkään. Sen voi tallentaa historiaa varten.

Toteuttamaan sitä ei pysty.