Tapaus Turkkila

Kirjoitin kirjan populismista. Ne, jotka sen ovat lukeneet, ovat pääsääntöisesti pitäneet.

Monilla on mielipide kirjasta, vaikka eivät ole sitä lukeneet.

Sanoin muutaman myönteisen sanan päätoimittaja Matias Turkkilasta ja ammattitaidosta kirja- infossa.

Moni on sitä mieltä, että väärä mies kehui oikeata miestä. Tai, että oikea mies kehui väärää miestä. So what?

Kyllä totuuden saa sanoa.

Matias Turkkilasta tuli Perussuomalaisen päätoimittaja minun esityksestäni huhtikuussa 2012. Lehti lähti vauhdilla eteenpäin.

Perussuomalaisissa ymmärrettiin verkon merkitys. Hankimme Suomen Uutisten oikeudet ja perustimme verkkolehden joulukuussa 2014. Väänsimme vaalivoiton 2015 keväällä kovalla loppukirillä.

Puheenjohtajana johdin kampanjaa ja Turkkila johti lehteämme. Kaikki muut olivat hyvänä apuaan. Kaikki. Saatiin toinen Jytky.

Koska näiden asioiden perään kaupungilla paljon kysellään ja pian varmasti myös kirjoitetaan, sanon tietoon ja kokemukseen perustuvan mielipiteeni. Turkkila on ammattimies ja sosiaalisen median taitaja. Perussuomalaiset oli siinä  puolueista paras minun puheenjohtaja- aikanani ja on vieläkin. Ylivoimainen.

Turkkila on kunnian mies siinä mielessä, että hän oli lojaali puheenjohtajalle ( työnantajan edustajalle ),  siihen saakka, kun ilmoitin 5.3.2017 etten hae jatkoaikaa vaan 20 vuotta puheenjohtajuutta on tarpeeksi. Peli oli sen jälkeen auki.

Ei totuus vahingoita, se vapauttaa. Totuus on siitä merkillinen asia, että kaivaa sen kuinka syvälle hyvänsä, se murtautuu aina esiin.

Turkkila on pätevä mies. Ei se hänen syynsä ole, että minä hänet palkkasin  ja annoin siimaa toimia itsenäisesti. Tulosta tuli.

Turkkila on täysin lojaali Perussuomalaisten nykyjohdolle. Niin hänen pitääkin. Kaikki, mikä ei tapa, sattuu hirvittävästi.