Brexit sanelee vaalivoittajan

Brittien enemmistö halusi kansanäänestyksessä jättää Euroopan Unionin. Tätä päätöstä eivät Euroopan eliitit ole hyväksyneet mukaan lukien brittien eliitti ja suuri raha.

Siksi eroa on tahmottu kolme vuotta.

Ilman Nigel Faragea ja Boris Johnsonia kansan vaaleissa ilmaisema tahto olisi kuoletettu.

Taistelu jatkuu ja itsenäisyys  on päivän lähempänä.

Britteihin tulee vaalit, jotka ovat Johnsonin voitettavissa.

Liittoutumalla Faragen kanssa voitto olisi varma, mutta liiton ehtona olisi vaalivoiton jälkeen kova Brexit ja se voi olla liikaa.

Eihän Brexit valmis ole, vaikka Johnsonin neuvottelema sopimus hyväksyttäisiin, sillä sitten aletaan vääntämään kaupasta ja EU: n neuvottelija on muuan M. Barnier eli tuttu pyykki pyörii.

EU- eliitti ei välitä taivaan merkeistä yhtään mitään.

Merkelin puolue Saksassa häviää jokaiset vaalit, mutta politiikan suuntaa ei muuteta. Itävallasta voisi katsoa voittavan konseptin mallia, mutta ei se kelpaa.

Unkarin MEPit, kolmetoista kappaletta EPP- ryhmässä,  takasivat Ursula vo  der Leyenille pääsyn komission puheenjohtajaksi.

Puolan Laki ja Oikeus puolueen MEPit äänestivät niin ikään saksalaisen komission puheenjohtajan puolesta. Rahatta ja hinnatta? Älä ole lapsellinen.

Brexit pitää Eurooppaa otteessaan, kunnes se toteutuu. Brexit myös sanelee vaalivoittajan. Boris Johnson voittaa, jos hän uskaltaa.

Vaaleja ei nykyisin voiteta kompromisseilla keskeltä. Edes Saksassa.

Kaikesta näkee, että Suomen media on pihalla kuin lintulauta.