Kepun harakiri

Mikäli ennakkotiedot hallitusohjelmasta pitävät paikkansa on Kepu tekemässä itselleen poliittista harakiriä.

Vallankumousromatiikka ei sovi jätkälle. Ei se sovi kellekään ajattelevalle ihmiselle.

Tuleva hallitus on arvoliberaali sekasotku, joka jakaa rahaa, jota ei ole tienattu. Verottaa liikkumista ja tarhaa lapset.

Ulkoministerinä yksi painopisteeni oli Transatlanttiset suhteet. Tulevalla hallituksella ei ole tuontaivaallisen ymmärrystä siitä, mitä rapakon takana tapahtuu ja miksi. Eivätkä edes välitä.

Hallituksessa on vasemmistoenemmistö, vaikka Eduskunnassa on keskustaoikeistolainen enemmistö. Näin siinä käy kun persuilla on lahjaton poliittinen johto, siis se osa mitä siitä on enää jäljellä. Yhdelle varapuheenjohtajalle riitti vuosi, toiselle kaksi.

Euroopan Unioni menee entistä enemmän sekaisin. EU on täysin epäuskottava toimija ilmastopolitiikassa. Rekkaralli Brysselin ja Strasbourgin välillä jatkuu. Se on ainoa asia, josta EU: ssa voi olla täysin varma.

Hallituksen ohjelma on yhtä uskottava kuin sinkkuutta ylistävien feministien utopiat. Halua olisi, mutta kyky puuttuu.

Kunpa Kepu älyäisi laittaa ministeriksi edes yhden maakunnan miehen hallitukseen, esimerkiksi Hannu Hoskosen.

Kepun harakirin todistajaksi.

xxx

Historian siipien havinaa.

Olen toiminut Suomen pitkäikäisimmän hallituksen ulkoministerinä 1465 päivää. Ei hassumpaa Iivisniemen lähiökasvatilta.

Olen hieman luonnostellut Populismi- kirjaani. Itse asiassa Donald Trumpin valinta presidentiksi ja Brexit olivat mahdollisuuksia, joita ei voinut, eikä pitänyt jättää käyttämättä.

Ei ole ihme, että Trump sanoo, että Boris Johnsonista tulisi hyvä pääministeri. Liikumme vaarallisilla vesillä jos/ kun poliitikkoja vedetään oikeuteen poliittisista syistä. Se karhu tulee vielä vastaan.