Kansanrintamaa ja hikeä pukkaa hillopurkkiin

Vasemmisto, sisältää vihreät, sai vaaleissa 76 paikkaa.

Nyt he saavat hallituksessa( jos se syntyy) enemmistön.

Leninin hengessä : Porvari on kyllä tyhmä, se kustantaa köydenkin, johon hänet hirtetään.

Ensin pukkaa kansanrintamaa ja sitten pukkaa hikeä. Hillopurkkihallitus on hyvä oivallus Olli Kärkkäiseltä. Ammattipopulistin mielipide: Toimii.

Perustamani Perussuomalainen puolue on vaalien jälkeisessä elämässä ollut kuin  kesäteatterin  hölmö Esko. Ensin vietiin jakkarat salin seinustalle, sitten vietiin hallituspaikat ja seuraavaksi varmaan viedään varapuhemiehen paikka.  Olisiko tämän voinut huonommin hoitaa?

Eipä juuri.

Ei se mitään. Kyllä Persut silti voi EU- vaaleissa olla suurin puolue, jos ei kaasugrillimiesten Kokoomus nöyryytettynä ryhdistäydy ja vie ykköspaikkaa. Persujen ja Kokomustien välinen ykköskisa se on ja Sossut ja Kepu vajoavat.

Odotan mielenkiinnolla, kuinka Vasemmistoliitto taipuu hävittäjäkauppoihin. Vasentyhmä, anteeksi Vasenryhmä- nimi lienee vielä tallella ajalta, jolloin Markus Mustajärvi ja Jyrki Yrttiaho paiskattiin ryhmästä pihalle, kun kommareiden perilliset viimeksi olivat hallituksessa. Mustajärvi on paikallaan ja isä- Jyrkin paikalla on poika- Johannes. Yhtä syvät ovat otsarypyt.

Vanha Samurai alkaa kirjallisiin töihin ja seuraa katseella hillopurkkihallituksen toilailuja  MeeToo ja Toomee Eduskunnassa.

Patagoniasta nähtynä.