Ulkoasiainvaliokunta on Ykköspaikka

Ei ole mikään salaisuus, etten liiemmin arvosta perustamani Perussuomalaisen puolueen puoluejohdon kaikkia aivoituksia. Tunne lienee molemminpuoleista.

Yhdestä asiasta annan tunnustuksen. Tänään on jaettu uuden Eduskunnan valiokuntien puheenjohtajuudet ja Perussuomalaiset saivat ja ottivat Ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajuuden. Se oli hyvä valinta. Parasta oli tarjolla.

Ulkoasianvaliokunta on valiokuntien ykkönen. Ihme, että SDP ei ollut siitä kiinnostunut. Tämä merkitsee sitä, että SDP haluaa ulkoministerin paikan, eikä aio antaa sitä suosiolla Pekka Haavistolle, joka on paikan perään.

Jytkyvaalien jälkeen minusta tuli Ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja. Se oli paras mahdollinen koulu ulkoministeriksi ja suunnattoman mielenkiintoinen ja vaativa tehtävä.

Perussuomalaisten on syytä laittaa Ulkoasinvaliokunnan puheenjohtajaksi paras ulko- ja turvallisuuspoliittinen kykynsä. Puheenjohtaja on tiiviissä yhteistyössä paitsi Eduskunnan myös ulkoministerin ja Tasavallan Presidentin kanssa. Ei käy aika pitkäksi.

Karvatollukkaa löydään kitalakeen sekä oikealta että vasemmalta. Julkisuus on taattu. Asiat on osattava. Siitä sitten vaan henkilöä valitsemaan!

Suomessa on ihmetelty, että missä se Soini on? New Yorkissa virkatehtävissä. Tänään tapasin muuan muassa Iraniin ulkoministerin ja yöllä lennän Suomeen ja tapaan huomenna Suomessa Uuden- Seelannin ulkoministerin.

Teen työni loppuun kunnolla ja kunnialla.

Sitten teenkin jotakin muuta, josta en ole enää velvollinen kertomaan, jos en itse päätä tehdä niin.😇