Tekopyhä ja farisealainen media

Media pahoittelee vihapuhetta  ja kirjoittaa farisealaisia pääkirjoituksia poliitikkoihin kohdistuvista uhkailuista ja väkivallanteoista. Pateettista ja säälittävää.

Tekopyhyys huutaa taivaaseen asti. Johtavat mediaamme; Yle, Hesari ja iltapäivälehdet sallivat nimettömän kommentoinnin keskustelupalstoillaan ja paska lentää.

Mikäli jotakin todella tapahtuu, (osa)vastuu on teidän. Sanon tämän etukäteen, jotta tekopyhyytenne ja farisealaisuutenne ei pääse valloilleen, kun osuma osuu kohdalle.

Tiedän mistä puhun.

Linus Thorvalds toteaa osuvasti Kauppalehden jutussa tänään: ” Torvaldsin mielestä ongelmien juurisyy on anonyymiys, joka on kuvottavaa. Kun et laita edes omaa nimeäsi siihen roskaan , jonka julkaiset, se ei auta asiaa….anonyymiys on tärkeää , jos olet ilmiantaja, mutta jos et voi antaa kasvojasi sinun hulluille rähinöillesi sosiaalisessa mediassa, sen ei pitäisi olla julkaistavissa – eikä tykättävissä ja jaettavissa. ”

Tämä malli on opittu Hommafoorumista, josta paskanpuhumisen armolahja ensimmäisenä otettiin käyttöön. Nimettömänä. Valtamedia kopioi käytännön ja kas…tulokset näkyvät. Hyödylliset idiootit ovat paljastuneet – viikunanlehti on viety pois.

Alaston totuus on, että vihapuhe ja maalittaminen leviää tehokkaimmin valtamedian suosituilla alustoilla.

Laatumedia ei salli puupyssymiesten nimetöntä kommentointia.

xxx

Pirkanmaan kierroksella paljon kuulijoita Tampereella, Hämeenkyrössä ja Parkanossa. Iso kiitos kentälle. Kiitos tuesta! Erityisesti Annelle Ylöjärven ja Kurun suunnalta, joka on aina tukenut minua.