Puhdas omatunto – Iivisniemessä

Tänään kampanjoin viimeisen kerran eduskuntavaaleissa.Hieno ura, hyvä mieli.  Olen vapaa mies. Työn tehnyt, uskon säilyttänyt. Pää pystyssä. Aina ei ole ollut helppoa, mutta aina olen ollut asialla, johon uskon. Se on näkynyt minusta. Toiset tykkää, toiset ei, mutta kaikki tuntee.

Iivisniemestä kaikki alkoi ja sinne kaikki myös päättyi.

Olen kotilähiön mies. Iivisniemi on antanut minulle politiikassa mahdollisuuden. Kun pääsin Espoon kaupunginvaltuustoon vuonna 2000 sain kotilähiöstä 116 ääntä.

Tänään olin ystävieni kanssa vaaliteltalla Iivisniemessä. Moni kävi moikkaamassa. Ehdokas oli hakusessa, koska olin saanut monien jututettavien äänet monissa vaaleissa. Suosittelin ystäviäni.

Minulla oli mukana edustava joukko edustajaehdokkailta. Uskon, että heidän kannatti käydä Iivisniemessä. Henkilökohtainen tapaaminen on usein äänen arvoinen.

Kansanedustajan tehtävä oli unelmani nuorena miehenä. Palan painikkkeeksi tuli myös pari vuotta EU- parlamenttia, neljä vuotta ministerinä, pari presidenttiehdokkuutta,  viides kausi on menossa kaupunginvaltuustossa ja puolueen puheenjohtajakin olin 20- vuotta. Hyvin kynnetty sarka, äänien mahdollistama.

Olen saanut eri vaaleissa yhteensä yli 600.000 ääntä.

Ymmärrän olla kiitollinen kaikesta tästä.

Toivon, että työni jatkajat onnistuvat huomenna. Mikään merkittävä asia ei tule helpolla. Annan ääneni ja tukeni. Nuorten naisten,  Tiina Ahvan ja Riikka Taivassalon, tv- esiintymiset ovat tuoneet hyvää mieltä monelle, myös minulle.

Kuten ehdokkaitten rehellinen työ kautta maan.

Tätä Plokia lukevat tuhannet ihmiset päivittäin. Moni kurkistaa tänne ennen huomista äänestystä. Anna äänesi Sinisille. Toivoa uudelle puolueelle, vanhoille hyville periaatteille.

Puhdas omatunto on hyvä päänalunen.