Kierroksella Vaasan vaalipiirissä ja YLE

Pidin tänään seitsemän vaalitilaisuutta Vaasan vaalipiirin alueella. Puhuin noin 400 ihmiselle. Kävin Jalasjärvellä, Teuvalla, Kurikassa, Ilmajoella, Seinäjoella, Lapualla ja Alajärvellä.

Minua haastatteli kolme paikallislehteä, yksi maakuntalehti ja paikallisradio. Jaoin kymmeniä nimikirjoituksia ja otettiin pari tusinaa selfietä. Mukanani oli liuta Sinisiä ehdokkaita, joista nimekkäimmät kansanedustaja Reijo Hongisto ja valtiopäiväneuvos Raimo Vistbacka. Kaikki näyttivät tuntevan heidät.

Olen varma, että Siniset saa paikan Vaasan vaalipiiristä. Tunsin suurta myötähäpeää katsellessani YLE:n vaalitenttiä. Ei alkeellisiakaan tajua vaalipiirikohtaisuudesta. Gallup- sokeus vailla pienintäkään käsitystä paikallisista olosuhteista.

YLE on viime päivinä toiminut hyödyllisen idiootin tavoin poistaessaan  yhden puheenjohtajan vaalitentit sivuiltaan ja sitten palauttaen sen. Mainoksen arvo on mittaamaton ja sponsorina koko kansan YLE. Kukaan ei ole vastuussa mistään.

Puffaus vetää vertoja Hesarin Miska Rantasen Homma- foorum mainostamiselle ja saman lehden koko sivun fillarikommunistimainokselle sekä Iltalehden hovitoimittajalle.

Kaikille näille tahoille on yhteistä se, että yksikään niistä ei käy maakunnissa, kun sinne ei pääse pyörällä tai ratikalla.

Sen sijaan YLEllä ja Hesarissa höpötetään sähköautoista.

Sähköautolla pääsee kyllä matkustamaan sata kilometriä.

Ensimmäinen 20 kilometriä taittuu kätevästi omalla kyydillä ja seuraavat 80  vähemmän mukavasti hinausauton lavalla.😀