Jarin kanssa kierroksella

Kiersin tänään työministeri Jari Lindströmin kanssa Mikkelissä, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla. Tapasimme 300-400 ihmistä. Vastaanotto oli paria valittajaa lukuunottamatta hyvä.

Valittaa saa. Se kuuluu asiaan. Tykkään vähän jänkätä sossujen ja persujen kanssa. Etenkin työministerin asioista. Lindström on paras työministeri vuosikymmeniin.

Suomessa on nyt työllisiä lähes 140.000 enemmän kuin vaalikauden alussa ja työllisyysaste on noussut roimasti. Lisäksi meillä on työministeri, joka  puhuu ymmärrettävää Suomea, eikä selittele.

Kateellisen sosialistin tuntee vaalikojulla siitä, että hän ottaa heti kaksi pullasiivua vailla häpeän häivää, sillä hän on tottunut pitämään kättään toisten taskussa.

Minusta on mukavaa kuunnella vinoilua Audin takapenkistä, vielä mukavampaa on kuitata, että mieluimmin minä ajaisin sitä Audia, mutta kun pojat ei anna. Vasemmistolainen puhuu sen kommentin jälkeen aivan kun olisi ottanut aamulla vaimon hampaat suuhun.

Sanailu vaalikojuilla on mukavaa. Huumorilla mennään. Se , joka hermostuu tai loukkaantuu häviää asian. Hiiltyä ei saa. Voitat naurun, voitat asian. Hapannaama jää hopealle. Aina.

Media oli mukana Mikkelissä ja Kouvolassa. Todenmukaiset jutut. Mikä lie vaivasi Etelä- Karjalaa. Etelä-Saimaa ja Uutisvuoksi loistivat poissaolollaan. Olisi kannattanut tulla. Olisi saanut hyvän jutun ja makeat naurut. Asiaa sanalla suolattuna.

Ilta päättyi Imatran Ketterän ja Turun Toverien Mestis Playoffs otteluun. Vauhdikas peli, jonka Ketterä voitti 5-3. Täysi tupa eli 1200 katsojaa. Nyt matkalla kotiin. Parissa päivässä olen tavoittanut henkilökohtaisesti 700-800 ihmistä. Pidän ihmisistä.

Toivon, että Jari valitaan Eduskuntaan. Mies osaa. Työministeri on sydämen sivistynyt mies, joka ei puhu paskaa ja menetä hermojaan.Duunarien aatelia, itsestään numeroa tekemättä.