Ilmastovouhotus

Lenin oli kommunistiroisto. Hän osasi hyväksikäyttää ihmisiä omien poliittisten tarkoitusperiensä ajamiseksi. Erityisessä suosiossa olivat niin sanotut ” hyödylliset idiootit ” , hyvää tarkoittavat hölmöt.

Ilmastoasiat ovat tärkeitä. Niiden maailmanloppumainen hysteeerinen propagointi sen sijaan on vastuutonta ja tuottaa vastareaktion. Suomen politiikassa kävi juuri näin.

Hyödyllisen idiotismin keihäänkärkenä toimi taas kuinkas muutenkaan Helsingin Sanomat, joka nimesi ” ilmastotoimittajan ” ja avasi pellit populistien mellastamiselle.

Moni ” Turakainen ” ajattelee, että mukulat sanelevat liikaa perheiden arkea ja muutenkin asettelevat elämän asialistoja. Nämä , useimmiten miehet, eivät halua kuulla paatoksellista lahkolaissaarnaa lihan syönnin kauheuksista, autoilun lisärasituksista ja muuta kaapin päältä huutelua.

Ilmastovaalit tulivat ja potin korjasi pahan ilman lintu.

Suomessa on koolla parhaillaan kaikkien arktisten maiden neuvottelijat, joiden tarkoituksena on saada sovituksi ensi kuussa Rovaniemellä pidettävän Arktisen ulkoministerikokouksen asiat.

Vein nämä ihmiset kokouspäivän päätteeksi Naisten MM- jääkiekon neljännesvälieräotteluun Suomi- Tšekki. Suomi voitti 3-1 hienon peliesityksen jälkeen. Hyvä matsi, oikea lopputulos.

Pääsin käymään pelin jälkeen joukkueen pukukopissa. Hyvä hetki!

En siis katsonut viimeistä eduskuntavaalitenttiä vaan hoisin ministerinhommia arktisen tiimimme kanssaisäntänä ja hurrasin Suomen lätkänaisille. Ilmastoasioita hoidetaan neuvotellen, eikä hysteerisellä propagandalla, joka pelaa vain poliittisten helppoheikkien pussiin.

Follow the money. Seuraa rahaa. Se on hyvä neuvo myös ilmastovouhotusta ruodittaessa. Kuka hyötyy ja kuka korjaa fyrkat ja millä mekanismilla taalat ja eurot jaetaan. Ilmastolla on myös hyvä perustella tiettyjen tahojen suosimaa ylikansallista vallankäyttöä.

Ole hereillä, kyse on yhteisestä ilmasta ja sinun rahoista.