Kyllä Tami tietää!

En ole kuunaan sitten Jytkyn jälkeen saanut niin paljon palautetta ja palsta- sekä bittitilaa kuin eilen. Kansan syvät rivit kannustavat.

Media. Älkää nyt elävältä haudatko! En minä hengetön ole, vaikka en Eduskuntaan enää pyri. Viimeksi Suomessa pidettiin eduskuntavaalit vuonna 1979, jolloin en ollut ehdokkaana.

Myönteisyys voittaa aina kielteisyyden ja valo pimeyden. Poimin yhden kivan viestin ruudulle, hyvän mielen tuojaksi. Muillekin  kuin minulle. Jaettu ilo on kaksinkertainen.

Tässä mallisuoritus:

” Terve Timo ja aurinkoinen tervehdys täältä Suomen Turusta! Näin uuden urasi kynnyksellä ja politiikan intohimoisena seuraajana Sinulle seuraavaa: Tällä puolella ( ammattilaisurheilu) urapolku menee seuraavasti:

1.Rookie ( ensimmäinen kausi)

2 Sophmore year ( toinen kausi)

3.Veteran ( 10 vuotta in the League)

4.Legend ( tuskin tarvitsee määritellä)

Joten onnittelut LEGENDALLE ja tsemppiä jatkoon,

Br Tami  Lion #79,

Aurinkokuningas Suomen Turusta!”

xxx

Tamin ja näkemys ja tilannetaju on ylivoimainen politiikan toimittajien tavallisiin Pulliaisiin verrattuna. Minun on ikävä Arto Astikaisen, Pekka Vuoriston ja Pertti Nymanin aikaa.  He olivat ammattimiehiä, politiikan toimittajia olematta poliittisia toimittajia.  Elämme kääpiöjournalismin aikaa.

Kirjoitin vaalikoneista plokiin 3.3. Ennustukseni kävi sataprosenttisesti toteen. Suomen Pravda kehui nelikenttäpisteitään muutama päivä sen jälkee. Säälittävää.