Ihmiset eivät ole karjalaumaa

Jokainen ihminen ja jokainen elämä on arvokas.

Tämä on liittojohtajien hyvä muistaa kun puhuvat orjatyövoimasta ja karjalaumasta. Nimittely on ajan kuva. Ihminen on päässyt kykenemättömyytensä rajalle.

Ei ole yllättävää, että ihmisarvo on pilkkaamisen kohteena. Se sallitaan nimettömänä useilla alustoilla, myös valtakunnallisten medioiden keskustelupalstoilla. Sitä niittää, mitä kylvää.

Tekopyhyys rehottaa.

Pidän ihmiselämää pyhänä. Se raivostuttaa toista mieltä olevia.

Hoitoalalla on ongelmia. Suurimmassa vastuussa ovat kuntapäättäjät. Kunnissa ja kaupungeissa päätökset tehdään. Tiedän tämän omasta kokemuksesta. Olen ollut Espoon valtuutettu vuodesta 2001.

SDP huutaa kitalaki napaan asti auki epäkohdista. Sinänsä ymmärrettävää. Tosiasia on, että SDP on merkittävä kuntapuolue ja vastuussa epäkohdista siinä kuin muutkin. Tradekan mato kalvaa.

Vihreät on valtapuolue sekä Helsingissä että Espoossa. Yhtä syyllisiä ovat hekin näihin ongelmiin kuin kaikki muutkin.  Ei siinä ylvästely auta.

Fillarikommunismi ei vastuusta vapauta.

Sohaisin ampiaispesää, kun puhuin Suomen ja Filippiinien välisen yhteistyön  lisäämisestä talouden , koulutuksen ja hoivan alalla.

Olen oikeassa. Järkeä puhumalla ei näemmä totuutta löydä.

Huono omatunto pistää liittojohtajat liikkelle ja haukkumaan minua, kun oikea osoite on kuntapäättäjät, myös sosialistit ja kommunistit.

Peili sopii paitsi politiikon myös edunvalvojan käteen. Tarvetta on.