Uuden vuoden lupaus

Lupaan yllättää.

Uuden vuoden lupaus.

Suomessa vallitsee kieltämisen meininki.

Nyt halutaan kieltää ilotulitukset. Joulun alla haluttiin päiväkoteihin ja kouluihin  ” uskonnottomien ” juhlia. Turkistarhaus  halutaan kieltää, samoin lihansyönti, lentäminen, turvetuotanto…HALOO!

Jos tämä meno jatkuu, tulee ankea aika ja mauton maa.

Ensi keväänä tulee kymmenen vuotta siitä, kun lähdin Euroopan Parlamenttiin. Tai äänestäjät lähettivät minut sinne.

Liityin EFD – ryhmään. Ryhmässä oli sittemmin keskeinen Brexit- arkkitehti Nigel Farage ja Italian nykyisen  hallituksen todellinen voimamies Matteo Salvini.

Inspiroiva ja aikaansaava sakki. Meille naurettiin. Sitten nauru loppui. Tilalle tuli jotakin muuta. Tietty kunnioitus. Kitkerästi, mutta kuitenkin.

En ole vanhojen ryhmtovereiden vartija tai selittelijä saati takuumies. Todellista poliittista lahjakkuutta ei saa kappaletavarana mistään. EU – kriittisellä puolella sitä oli paljon. Tunnustettiin tai ei.

Entäs EU- myönteisellä puolella?

Keitä tulee mieleen nyt EU- vaalien alla?

Aivan.

Kirjoitin plokiini 11.10.2009, sieltä EU: sta:

” Ilmastomuutos kelpaa mihin vaan.

Ilmastonmuutoksella pelottelu on raakaa ja tehokasta vallankäyttöä. Ole huolissasi ilmastonmuutoksesta – jos et ole, olet huono ja itsekäs ihminen. Hyi Sinua.

Äänestä vihreitä, torjut ilmastonmuutosta.

Älä äänestä Perussuomalaisia, hillitset siten ilmastonmuutosta.

Metro Espooseen, estät ilmastonmuutoksen.

Ole feministi ja ilmastonmuutos hidastuu.

Älä grillaa lihaa, pysäytä ilmastonmuutos.

Irlanti hyväksyi EU- perustuslain, ilmastonmuutos saadaan suitsittua.

Hetkinen. Siinä se.

EU:n olemassaolo on saanut uuden vedenpitävän oikeutuksen; se on ilmastonmuutoksen torjuminen.

Maailman menestynein rauhanprojekti ei enää riitä. Ilmastonmuutos on täällä.

Se tulee kaikkiin raportteihin, opetusohjelmiin, puolueohjelmiin , kaavoitusohjeisiin, liikennevalistukseen, kommunistisiin opintopiireihin , seurakunnan esittelylehtisiin jne.

Ilmastonmuutoksen epäilijät demonisoidaan. Ilmastonmuutoksen kieltävä argumentointi ensin syyllistetään, myöhemmin ehkä kriminalisoidaan hyökkäyksenä ihmiskuntaa vastaan.

Ilmastonmuutos on täällä, Mikä on sinun roolisi? -Sinä maksat. ”

Näin siis kirjoittelin vajaat kymmenen vuotta sitten. Euroopan Parlamentin jäsenenä.

Olenko vielä samaa mieltä?  Nykäsittäin sanottuna! Ehkä otin, ehkä en. Se oli sitä aikaa. Nyt on armon aika. Toinen aika.

Tieto lisää tuskaa ja tuska lisää tietoisuutta. Marxismista muistan väärän tietoisuuden. Jostakin muualta väärän ja oikean tiedon puun.

Minulla on ensi vuodeksi kolme päävaihtoehtoa. Olen ehdolla Eduskuntaan. Olen ehdolla Europarlamenttiin. Lopetan politiikan tykkänään. On vain hyviä vaihtoehtoja. Ei Luojan kämmeneltä voi mihinkään pudota.

Älä veikkaa, koska menee kuitenkin väärin. Tästä päivityksestä ei kannata vetää mitään johtopäätöksiä. Teen harkitun päätöksen.

Yllätän. Itsenikin.

En ikinä mene tosikoille töihin.