Viikko meni vilauksessa

Olipa vilkas viikko.

Maanantai meni Ahvenanmaalla. Hyvä ja asiallinen vierailu.

Vastaanotto oli hyvä, vaikka kaikesta emme olleet samaa mieltä.

Tiedän, että Ahvenanmaa haluaa oman MEP- paikan. En sellaista voi luvata. Sanoin huumorilla, mutta faktan. Jos siirtäisin kirjani Maarianhaminaan ja asettuisin ehdolle, niin sitten Ahvenanmaalta olisi MEP, koska kyllä saarelaisten lisäksi saisin ääniä koko Suomesta.

Tiistaina oli USA: ssa vaalit. Puolet kansasta äänesti, n 49 prosenttia. Se oli enemmän kuin viimeksi, mutta puolet valtakunnasta ei vaikuta äänellään. Se on kylmä totuus.

Tulos oli Trumpille ja republikaaneille kohtuullisen hyvä. Yleensä presidentinpuolue häviää välivaalit. Hävisi nytkin. Mutta reilusti vähemmän kuin Obaman aikaan. Senaatin republikaanit voittivat.

Konservatiiviset, senaattorien tekemät, tuomarinimitykset olivat äänestäjille mieleen. Ainoa Brett Kavanaughin puolesta äänestänyt demokraattisenaattori valittiin kirkkaasti uudelleen. You can not judge a man For that.

Trumpismi jatkuu, voi jopa voimistua. Haastajakin voimaantuu. Demokraateilla on nousun mahdollisuus, mutta ei se itsestään tulee. Pitää osata haastaa  oikein ja oikeilla asioilla.

Tiistaina ilmestyi Päivi Räsäsen kirja. Sellainen kirja kuin kirjoittaja.

Korkein Hallinto Oikeus tyrmäsi kaupunkibulevardit. Vihreät saivat kurkkuharjasta. Tulevaisuudessa eivät fillarikommunistit pysty  unenpöpperössä, vielä tyynyn kuva poskessa, heti aamusta liikennettä tukkimaan.🚲👺

Vihreä aalto tulee autoille, ei autoritäärisille aatteille.  There is justice in the world. Oikeus on voittanut taas, lauloi Hassisen Kone.

Hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Ja joskus meille kaikille.

Torstaina oli kyselytunti. Missasin ruusun takia aika monta. Oli ihan piristävää kiivetä pömpeliin vastaamaan. Perussuomalaiset kysyivät puolueensa perustajalta asiasta, jota ovat itse olleet valiokunnassa vahtimassa.

En lausu asiasta enempää. Ne, jotka katsoivat ymmärsivät. Ne , jotka eivät halua ymmärtää, eivät tajua.  Näistä asioista voi olla eri mieltä. Faktoista ei.

Perjantaina oli EU- ministerivaliokunta ja hallituksen ja tasavallan presidentin ulkopoliittinen valiokunta. Niissä oli tanakkaa tikkalankaa.

Viikonloppuna työskentelen asiakirjojen parissa. Ensi viikolla on uutta mielenkiintoista tiedossa. Pakkaan laukkuni. Kauas pilvet karkaavat. Minäkin.

Lauantaina katson Norwich- Millwall pelin. Teemu Pukki vastaan Me. Ja maajoukkueessa ensi viikolla Teemu Pukki ja me vastaan Kreikka ja Unkari. Jos Teemu jäisi maaleitta, olkoon se liigapelissä.

Voisi asiat huonomminkin olla. Elämä on ihmisen parasta aikaa ja niin kauan kuin on elämää on aikaa. Armon aikaa. Tehdä asioita, olla ihminen ihmiselle.

Pois kateus ja kauna. Tilalle rukous ja sauna.Ja ihmisille hyvä tahto.