Tervetuloa Iivisniemeen

Tänään oli mielenkiintoinen päivä.

Töissä piti kiirettä. USA: n vaaleista riitti asiaa koko päiväksi.

YLE- esiintymisistä tuli poikkeuksellisen paljon (hyvää) palautetta ja kysymyksiä sähköpostiin. Vaalit kiinnostivat suomalaisia. Moni haluaa ymmärtää, mitä tapahtui ja miksi?

Palaan USA: an lähipäivinä entisistä enemmän, myös plokissa.

Päivän uutinen oli kuitenkin Iivisniemi. Koti- lähiö. Iikkari muovasi minusta miehen, mikä olen. Man of independent means. Omien polkujen miehen. Täällä oli vapaus olla oma itsensä.

Ilman Iivisniemeä ja iivisniemeläisiä en olisi koskaan tullut valituksi mihinkään. Kun ensimmäisen kerran pääsin Espoon kaupunginvaltuustoon, sain koko Espoosta 383 ääntä, joista 116 tuli Iivisniemestä.

Siitä ura alkoi ja sillä tiellä ollaan.

Ilta- Sanomat kirjoitti jutun , että Iivisniemen suosio ja arvostus on noussut ja asuntokauppa käy. Se on hienoa. Tämä on hieno paikka. Täällä on hyvä asua ja elää. Ostaisin asunnon täältä heti, jos en jo  olisi täällä.

Ilta- Sanomissa on kuva minusta kerrostalon seinään ” maalattuna”. Hymykuva, reteä kuin piiriagrologin tanssiinkutsu.

Pääkaupunkin Pravda katsoi aiheellisiksi muistuttaa omasta olemassa olostaan ja kertoi asiasta sanoin ja samalla kuvalla. Sattumalta.

Olen saanut asua täällä 50 vuotta. Käydä koulut, päästä ylioppilaaksi, pelata lähiön omassa jalkapallojoukkueessa Espoon Tikassa, perustaa perheen, tulla voittajana tai lyttyyn lyötynä kotiin. Aina olen kelvannut, sellaisena kuin olen.

Betonilähiö, jossa lämpö on läsnä.

Taivaasta on tänne hyvät näkymät.

Iivisniemi on ihmiselle hyvä.😀