Kyllä Soini tietää!

Vihervasemmistolaisten aamuteen litkintä ja kokoomuspoliitikkojen aamukahvi sai kitkerän sivumaun kun Väestöliiton kysely perhepolitiikasta julkaistiin.

Nämä perhe- elämän parturit ja perhevapaauudistusvouhottajat ei vät tiedä, mitä kansa ajattelee. Soini tietää! Kotiäitiviha ei myy.

Kysymys on arvoista. Perhepolitiikka, jos joku, on ideologista ja kertoo arvoista. Kokoomus on Helsingissä täysin perhepolitiikassaan punavihreä puolue. Tunnen myötähäpeää.

Hallituksessa ei pelata gallupluvuilla vaan ministerien määrällä. Ilmoitimme, että me emme ryhdy kotiäitivihaperusteiseen perhevapaauudistukseen. Se on vastoin arvojamme ja kansan tahtoa. Turha ökistä, että meillä ei ole vaikutusvaltaa.

Tämä tutkimus oli todella hyvä uutinen. Kiitos Väestöliitolle, että julkaisivat tutkimuksen, eivät vaipuneet sen kanssa vihreän verran alle. Uskon, että se oli myös tilaajalle…. sanotaan kauniisti,  yllätys.

Perheet haluavat itse päättää, miten perhevapaat perheen sisällä jaetaan. Siihen ei kaivata kaapin päältä huutelua. Feministien, Työmarkkinajohtajien ja Työnantajapatujen sanelua ei suvaita, eikä haluta.

Vihervasemmisto on pihalla tavallisen perheen arkiajattelusta kuin lintulauta, samalla kummulla kuin käskyttäjä-Kokoomus, jonka liberaali lässytys käy konservatiivia korviin.

Vaalit voitetaan kolmella sanalla, pitää vain olla oikeat sanat.

Perhepolitiikasta sellaisen ammattimies löytää, kun hetken miettii.

Olen naisten puolesta iloinen. Ei tosinainen kaipaa sanelua vaan sen tosiasian tunnustamista, että hän osaa ja haluaa päättää itse. Äiti on paras perhepolitiikan asiantuntija. Siis pätevin.

xxx

Soinin ploki oli muutaman päivän alhaalla. Syy ja selitys löytyi. Kiitos Sinikalle, Marjatalle ja monille muille plokin lukijoille, että ilmoititte asiasta ja kannustatte kirjoittamaan.

Samassa yhteydessä , kun saatiin ploki ylös, katsoin myös lukijamääriä. Teitä on paljon, se on iso kiitos minulle, vaikka kaikki eivät mielipiteistäni perusta, lukevat kuitenkin.