Tollo Hilppa toimittaja

Hillotolppa on taattua Soinin tuotantoa. Jos sen käytöstä saisi rojaltit kuten soivasta musasta radiossa ei tarvitsisi politiikan jälkeen miettiä XXL- mallin hommia.

Tollo Hilppa on taas käsitykseni mukaan Lex Lindström Jarin mainio muunnos asiasta.

Tollo Hilppa -toimittaja on taas henkilö, jonka pitäisi kaiken järjen mukaan puolustaa sanan-, mielipiteen- ja uskonnonvapautta viimeiseen asti.

Mitä me pelkäämme, sen me joudumme kohtaamaan.

Tapasin Turussa, ministeriryhmän kokouksen yhteydessä, sikäläisessä Kauppahallissa, Hansakorttelissa, Operaatio Ruokakassissa ja Turun kaduilla satakunta ihmistä.  Heillä oli mietteitä ja murheita.

Ministeriryhmän kokouksessa oli nyt potkua. Tautia on takana, kun ei pelätä onnistua.

Omasta ehdokkuudesta en sano yhtään mitään. Ei Siniset minun varassani ole. Se elää, jos on elinvoimainen.

Minulla on vielä muutamia hyviä vuosia jäljellä, jos Luoja suo. Toivon, että suo.

Olen ensi keväänä 57- vuotta. Sen ikäisenä Veikko Vennamo johdatti SMP; n suureen vaalivoittoon. Vennamo oli sananvapauden sankari, aikana , jolloin polittinen kuorolaulu Neuvostokommunismin ja Presidentti Urho Kekkosen suhteen oli sääntö ja poikkeukset tunsivat seuraukset nahoissaan. Tollo Hilpat loistivat poissaolollaan.

Veikko Vennamon merkitys suomalaiselle sananvapaudelle on suuri. Suomessa saa olla mitä mieltä tahansa, paitsi eri mieltä.

Politiikka. Se on sekaisin meillä ja muualla. Tahallinen väärinymmärtäminen, mielensäpahoittaminen ja suorat valheet toisten motiiveista esitetään vailla häpeän häivää.

Oma päätös voi mennä  pitkällekin.

Mikäs kiire tässä on? Valmiissa maailmassa.

xxx

Kiitän saamastani tavan kansan tuesta koskien ajankohtaisia asioita.  En ole vastaavaa empatiaa kokenut politiikkahommissa.

Ja kokemusta ei ihan vähän ole.

Kaikista kovin huuto on Äänetön huuto.

Eikä se tule minusta.