Jytkyt tulivat oikealla politiikalla

Jytkyt tulivat oikealla politiikalla.

Ei sattumalta, eikä niissä ollut ilmaa. Oli ihmisten antamia ääniä. Jokainen ääni oli annettu ääni, vaivaa näkien uurnaan viety. Ei mikään gallupin tulos vaan äänestyspäätösten summa.

Vuonna 2011 johdin puoluetta Brysselistä käsin. Tuli iso Jytky ja Eduskuntaan pääsi 39 Perussuomalaista. Pää kesti ja teimme hyvää politiikkaa, seurauksena oli Jatko- Jytky vuonna 2015.

Päätin 20 vuoden puheenjohtajuuden jälkeen antaa puolueen ohjat eteenpäin. Puoluekokous teki valintansa. Muuttui sekä johtajat että linja. Sillä on ollut seurauksensa. Ei siitä sen enempää. Sitä saa, mitä tilaa.

Vuonna 2011 ehdolla oli sekä silloinen puheenjohtaja ( Soini), että nykyinen puheenjohtaja ( Halla-aho). Tulos oli 39 kansanedustajaa.

Vuonna 2015 ehdolla oli silloinen puheenjohtaja ( Soini), mutta ei nykyinen puheenjohtaja( Halla- aho), tulos oli 38 kansanedustajaa.

Vuonna 2019 Perussuomalaisten ehdokkaana on nykyinen puheenjohtaja Halla-aho, mutta ei entinen puheenjohtaja Soini. Tulos ei ole vielä tiedossa, mutta yleinen veikkaus on, että Jytkyt on  jytkytty.

Kun muuttuu sekä henkilöt että linja, on todennäköistä, että myös kannatus muuttuu.

Voihan se olla ylöspäinkin, jos puheenjohtaja osaa politiikkaa, tietää miten johdetaan sekä tajuaa kentän työn ja linja on oikea.👏✌️ Tällaisesta johtajuudesta ei perustamassani puolueessa ole minkäänlaista merkkiä. Ei se silti puheenjohtajasta huonoa tee, jos ei ennätyksiin pysty. Ne miehet ovat erikseen.

Puheenjohtaja on aina vastuussa. Kaikesta. Voitoista ja tappioista.

Historiaa se ei miksikään muuta.

xxx

Plokia on taas luettu kuin vanhaan hyvään aikaan. Kiitos sekä kannattajille että vastustajille. Siitä tietää, että viesti on mennyt perille, kun molemmat reagoivat.

Ei elämää pidä pelätä vaan elää!

Kun nauraa välillä, niin pysyy paremmalla tuulella.