Humpuukioppositio ei peru yhtään leikkausta

Vihreiden Performanssipolitiikka on aivan fantastista, Kallion kokoomus riemastuttaa arkkikonservatiivia aamusta iltaan. Torilla, ei kun Klubilla . Pihalla kuitenkin. Kuin lintulauta.

Marxilaisten johtama Vasenmistoliitto esittää lisää menoja, ilman tuloja. Paavo Arhinmäki tupakoi viime vaalien alla puolueensa orastavan vaalivoiton kannattamalla ainoana puheenjohtajana lisävelanottoa.

SDP on innostunut itsestään kuin vauva varpaistaan. Räikeä bluffi paljastuu ennen vaaleja. SDP eikä muukaan oppositio tule perumaan yhtään tämän hallituksen leikkausta. Ei yhtäkään.

Ajoin voimalla hallitusneuvotteluissa autoveron alennuksen läpi. Kateuspuolue SDP on vastustanut sitä voimakkaasti. Alennus jatkuu ensi vuonna 65 miljoonalla eurolla. Mikä on ollut kaiken tämän seuraus? Autoverotuotot ovat kasvaneet, myynti kasvanut, autokanta uusiutunut, ympäristö voittanut…ei SDP tätäkään alennusta peru.

Tosiasia on , että työministeri Jari Lindströmin aikana kymmenet tuhannet työttömät ovat saaneet töitä. Viime hallitus (SDP: llä valtiovarainministeri ja työministeri) epäonnistui täysin. No toveri toitottaa, että on kansainvälinen nousukausi. Koska tulee niin iso hätä, että demari pistää kätensä omaan taskuun, toisen taskussaan se on tottunut olemaan?

Perussuomalaiset. Perussuomalainen , ruotsalainen ja norjalainen menivät saunaan. Perussuomalainen jäi sinne asumaan. Sen pituinen se.

Tuloveroja pitää alentaa, painottaen pieni- ja keskituloisia. Niin budjetissa myös tehdään. Ei se ole mikään vaalibudjetti, kun ahkera ihminen saa työstään vähän enemmän itselleen.

Oppositio haluaa lisää veroja. Sinä maksat.

Humpuukioppositio ei peru yhtään leikkausta. Ei yhtäkään.

SDP iloitsee autoveron alennuksesta! Skoda- kansa kiittää. SDP ei peru autoveron alennuksia, vaikka se on sitä budjetissa esittänyt. Vieläkö SDP kehtaa esittää? Ja kyllähän se kehtaa, esittää. Ei perua.