Olen vapaa mies

Tänään irtosi viimeisetkin siteet  Raimo Vistbackan, Urpo Leppäsen ja Kari Bärlundin kanssa perustamaani Perussuomalaiset puolueeseen.

Puolueen ja tukisäätiön, jonka varapuheenjohtaja olen, välit selvitettiin lopullisesti. Kiitos siitä valtiopäiväneuvos Raimo Vistbackalle, joka on tehnyt työtä yhdessä asiamies Jukka Ikosen kanssa kuukausikaupalla.

Tämä ratkaisu pystyttiin tekemään Perussuomalaisten kanssa neuvotellen, ilman käräjiä. Se on kunniaksi meille kaikille ja antaa kaikille mahdollisuuden jatkaa omaa elämäänsä.

Ohi on, hyvä niin.

En tule  julkisuudessa kommentoimaan sovun sisältöä millään tavalla. Tiedän sovun sisällön ja hyväksyn sen osaltani.  Minulla ei ole enää mitään tekemistä Perussuomalaisten kanssa, eikä Perussuomalaisilla minun kanssani.

Jytkyt, annetut ja saadut äänet sekä takaiskut ovat ja pysyvät. Ne ovat osa elämääni. Suomalaista poliittista historiaa. I did It my way.

Olen vapaa mies.