Some on pöhkö(jen) puuhamaa, hölmölä

Tyhmäkin käy viisaasta kun on hiljaa.

Jos joku ääntelee kuin ankka, kävelee kuin ankka, näyttää ankalta ja maistuu ankalta, niin se todennäköisesti on ankka.

Kun puhuu tyhmiä on todennäköisesti tyhmä, mutta ei välttämättä. Voi olla viisaskin, joka saa tyhmät toistensa kimppuun.

Sosiaalinen media on pöhköjen puuhamaa. Ja toimittajien.

Kun katsoo Jouko Jokisen ja Timo Harakan nokittelua tai Sanna Ukkolan saamaa tuomiota Julkisen Sanan Neuvostolta, voi vaan arvata sen jurputuksen määrää, jonka lähipiiri tai sen puutteessa kaktus kuulee, kun ” vääryyttä ” kärsinyt purkaa tuntojaan.

Somessa tietenkin.

Some tyhmentää. Minulla ei ole väitteeni pohjaksi mitään tieteellistä näyttöä. On vain lähiöintiaanin elämänkokemus, ilman päähinettä. Ja  tuomioita.

Suomeen  on syntynyt nillittäjien, tuohtujien ja kaikenmaailman vähemmistöporaajien kylpyamme, jonne kokoonnutaan milloin minkäkin  muka ” vääryyttäkärsineen ” poppoon käsienpesuun.

Toimittajat, julkisuuden henkilöt ja poliitikot itkevät saamastaan kielteisestä kansalaispalautteesta. Tervetuloa elävien joukkoon.

Kun on lapiohommissa, siinä paska lentää.

Ei sitä tarvitse hyväksyä, mutta pitäisi tehdä jotakin. Erinäiset keskustelupalstat , joissa voi esiintyä nimettömänä pitäisi ensimmäisenä kieltää. Hesari voisi näyttää mallia, kun esimerkkinä mielellään esiintyy.

Puolustusministeri Jussi Niinistö kertoi karulla tavallaan, mihin armeijan säästöt voivat johtaa. Johan repesi ” someraivo”. Ei siitä enää puuttunut kuin totaalikieltäytyjien paheksunta. Pässit juoksivat narussa.

Somea ei saa takaisin pulloon, Parkkolaisia parantolaan.

Ainoa mitä voi tehdä on olla osallistumasta pöhköjen pitoihin ja pysyä poissa mokomista kanavista. Elämä on liian lyhyt  hölmölässä hukattavaksi.

Nyt kun kansanedustajat poistavat eläke-etujaan, tuleeko kiitosta? Älä ole lapsellinen. Ei tietenkään. Kuka nyt hömpötyksestä ylipäätään ketään kiittää?

Luterilainen kirkko päätti ( toistaiseksi) , ettei se vihi avioliittoon samaa sukupuolta olevia pareja. Pienikin valo näkyy pimeydessä.

Pappeus ja avioliitto ovat sakramentteja. Armolahjoja. Niitä ei muuteta kaiken maailman opintuulien mukaan.

Oli somea tai ei. Mutta kyllä some möykkää.

Huomenna on uudet vouhotukset. Uudet otsikot. Samat tuohtujat.

Ihminen koituu omaksi kohtalokseen. Luoja tekee lopun sekä syöjästä että mahasta. Sitä ei somekaan muuksi muuta.