Punaviherpersu

Toista se oli Leppäsen ja Soinin aikaan, alkoi minulle tullut sähköposti.

Postin sisältö oli jotakuinkin se, että puolue oli vaihtoehto erilaiselle punavihreälle vouhotukselle, kulttuurimarxilaisuudelle ja sen sellaiselle.

Yksi Perussuomalaisten perustajista, Urpo Leppänen, teki aikanaan tiukasti omaan työllisyyspolitiikkaa SMP: n työministerinä. Hän ei peesannut vasemmistoa.

En kyllä ymmärrä mitä järkeä Perussuomalaisilla on ollut tukea punaisten välikysymystä, jonka laadintaan he tuskin lainkaan osallistuivat.

Toinen asia missä Persut peesaavat Vihreitä ja marxilaisjohtoista Vasemmistoliittoa on EU: n ja Kanadan välinen CETA- vapaakauppasopimus.

Olen parasta aikaa Kanadassa ja tämä jos joku on länsimainen demokratia Suomen tapaan. Oikeusvaltio, johon meillä on hyvät suhteet.

Maailma tarvitsee kauppaa ja Suomi elää viennistä. Tällaisen politiikan välineenä Kanadaan toimii CETA-sopimus. Ei se sopimus itsenäisyyttä ja oikeusturvaa vie.

Katsoin eduskuntakeskustelua hetken netin kautta. Ensin sopimusta vastusti Pekka Haavisto, sitten Paavo Arhinmäki, joita seurasivat Ville Tavio ja Sami Savio. Samanmielisten kvartetti.

Pakko olla sähköpostin lähettäjän kanssa samaa mieltä. Toista se oli Soinin aikaan.

Täytyy tulla Suomeen keskiviikoksi äänestämään punavirherpersujen ahdas kauppanihilismi kumoon.