Kokoomus teki itsestään punavihreiden narrin

Olen espoolainen kaupunginvaltuutettu vuodesta 2001.

En ole vastavaavaa kuntasirkusta nähnyt, joka tänään pyöri Vantaan Martinus-salissa, jossa pääkaupunkiseudun valtuustot olivat kokoontuneet ” yhteiskokoukseen” , jollaista käsitykseni mukaan kuntalaki ei edes tunne.

Kokoomus teki itsestään punavihreiden narrin.

SDP:n Antti Lindtman toivottavasti löytää jonkun laillisen keinon ilmoittaa tämän propagandatapahtuman julkisuusarvon vaalirahailmoituksessaan.

Perussuomalaiset ovat jo rutiininomaisesti punavihreiden aisankannattaja, vaikka kaikki heidän kansanedustajansa ovat jo SOTE- uudistuksen hyväksyneet hallitusohjelmassa ja moneen kertaan muutenkin. Punaviherpersu.

Kykypuolue Kokoomus on Jan Vapaavuoren johdolla asettunut Karl Marxin 200- vuotissyntymäjuhlan kunniaksi samaan riviin Paavo Arhimäen kanssa.

Oi aikoja, Oi tapoja.

Toivottavasti Kokoomuksen kansanedustajat eivät ole narreja, eivätkä narrattavissa.

On tietenkin täysin selvää, että hallituspuolueissa ei äänestetä hallituksen yhdessä sopimia esityksiä vastaan. Jos äänestää punatulkkujen puolesta kannattaa liittyä punatulkkuihin. En voi sitä kuitenkaan suositella.