Vapaavuori vei kommareita kuin mätää kukkoa

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori kokosi  ns. hyödyllisistä idiooteista taustakuoron omalle kaunaretkelleen hallitusta vastaan.

Vapaavuori vei valtuuston kommareita kuin mätää kukkoa. On suorastaan liikuttavaa nähdä kuinka Paavo Arhinmäki ja Dan Koivulaakso hyppäävät kun porvari hyppyyttää.

Kokoomuksen puisto-osasto vihreät oli taas luotisuorassa mestarinsa edessä. Vihreät – Kallion Kokoomus!

Vapaavuori nauraa partaansa. Ensin hän lyö Malmin lentokentän täyteen kerrostaloja ja sen jälkeen Persut rientävät antamaan Vapaavuorelle tukensa puisto-osaston paimenpoikana.

Sampo Terho toimi niin kuin pitää. Jos on hallituksessa jotakin mieltä, on sitä myös muilla foorumeilla. Helsingin Kokoomus teki itsestään pellen Vapaavuoren sirkuksessa.

Tämän sirkuksen seuraava näytös on Kokoomuksen puoluekokouksessa. Pari päivää sen jälkeen, kun Eduskunta on äänestänyt SOTE: sta.

Oli ihanaa olla elossa, nähdä ja kokea tämä huhtikuun  päivä.

Vapaavuoren vappukulkue – Kokoomuksesta kommunisteihin.

—–

Tänä aamuna luin Verkkouutisista, että Li Andersson oli määritellyt itsensä marxilaiseksi.

Marx oli kommunisti. Parta Kalle, jonka teorioiden kautta miljoonat ja miljoonat ihmiset ovat kokeneet köyhyyden, kurjuuden ja diktatuuriin.

Kenen joukoissa seisot, kenen lippua kannat? Vasemmistoliitto on siis marxilainen puolue tai sillä on marxilainen puheenjohtaja.  Ei siinä mitään ihmeellistä ole, kyllä totuuden saa sanoa.