Kansa ei hyväksy kotiäitivihaa

Tänään julkaistu tutkimus vahvistaa sen, jonka tiesinkin:

Kansa ei hyväksy kotiäitivihaa vaan kannattaa perheiden valinnanvapautta. Pienten lasten äitien pakkoajaminen töihin sanelupolitiikalla ei saa kannatusta.

Suomessa syntyvyys laskee kuin lehmän häntä. Lasten saaminen ei ole mikään subjektiivinen oikeus. Jokaisesta syntyneestä pitää olla illonen.

Kannatan lapsiystävällistä Suomea ja se merkitsee sitä, että perheillä on taloudellisesti mielekäs valinnanvapaus kotihoidon ja päivähoidon välillä. Molempia tarvitaan. Mielestäni kotihoidontukea pitää nostaa.

Vastuullisella konservatismilla on suuri kannatus kansan syvissä riveissä. Se ei aina näy puoluegallupeissa, mutta asennetutkimuksessa se näkyy. Kaikista varmimmin sen huomaa, kun puhuu ihmisten kanssa.

Tiedän mistä puhun. Kolmenkymmenen vuoden kokemuksella politiikasta. Jokusen äänenkin olen aikojen saatossa onnistunut saamaan.

Suomen asioita ei pidä nyt sotkea. Eurooppa menee poliittisesti entistä enemmän solmuun Italian vaalituloksen myötä. Tämä hallitus on nostanut Suomen kasvu- uralle, vienti vetää ja työllisyys paranee. Sillä uralla on jatkettava.

Oppositio ei tätä kehitystä pysty suistamaan  raiteiltaan. Kysymys on hallituspuolueiden kantista. On tehtävä kitisijöille selväksi, että punatulkkupolitiikka ei sovi hallituspuolueen edustajille. Pari minuuttia kollektiivista paheksuntaa päivässä friskaa kummasti.

Minä en kaipaa etulinjaan kitisijöitä ja valittajia. Puskista huutelijoita on aina. Hallituksessa tehdään päätöksiä, oppositiossa uikutetaan. Tiedän molemmat kokemuksesta.

Kotiäidit on turvassa niin kauan kuin minun pääni keikkuu.