Ville Niinistö mölisee tietämättömänä

Ville Niinistö räkyttää sosiaalisessa mediassa hommistani.

Ikävä kyllä Ville mölisee, kun ei tiedä, ei välitä ottaa selvää tai ei tunne asioita tai ei ole paikalla, kun niistä puhutaan ja keskustellaan.

Olen ottanut voimakkaasti kantaa sekä Turkin että Syyrian tilanteeseen.

Keskiviikkona 14.2.2018 olin sekä Eduskunnan Ulkoasianvaliokunnassa että Suuressa valiokunnassa kuultavana.

Kerroin selkeästi omat ja Suomen kannat Turkin ja Syyrian järkyttävin tilanteisiin. Kerroin ne myös julki EU: n ulkoministerien Gymnich- kokouksessa.

En tiedä, eikö Villeä kiinnosta kyseisten valiokuntien jäsenyys vai mistä johtuu, ettei entinen puolueensa puheenjohtaja välitä olla tiedon lähteillä.

Sen sijaan Ville puhuu Korean vierailustani tosiasiat unohtaen. Ville vippailee, kun ei jaksa tai viitsi perehtyä.

Kävin Koreoiden välisellä rajalla, Soulissa tapasin mm. kenraali Vincent Brooksin, joka käytännössä suurelta osin vastaa Etelä- Korean turvallisuudesta. Tapasin myös ulkoministerikollegani. Nämä asiat kiinnostavat suuresti myös Suomessa.

Suosittelen Villelle käyntiä Koreoiden rajalla. Se on maailman suurin jännitelinja , jossa molemmin puolin rajaa sadat tuhannet sotilaat ovat valmiina joka hetki. Se on vakava paikka, jota ei kannata somesoosilla aliarvioida.

Korean sodassa kuoli noin 4 miljoonaa ihmistä. 1950- luvulla.

Ennen Koreaa kävin Japanissa, joka on Suomelle merkittävä maa. Tapasin myös ulkoministerin ja puhuimme alueen vakavasta tilanteesta. Näiden vierailujen aikana saimme arvokasta tietoa ja toimme myös Suomen kannat esiin.

Ville. Olet selvästi turhautunut, kun luovuit puheenjohtajuudestasi puolueenne typerien sääntöjen pakottamana. Pyrit Palloliiton puheenjohtajaksi. Et hävinnyt huonolle miehelle.

Kokoa itsesi ja mene myönteisyyden kautta. Katkeruus ei kauaksi kanna. Siitä tulee huono olo. Eli iloa ja valoa Villelle.