Turha porata perhevapaista

Turha porata perhevapaista.

Kun ei ole lyödä rahaa kivelle, on parempi lyödä kivet kuppiin.

En ole hallituksessa tekemässä punavihreätä perhepolitiikkaa, eikä sitä myöskään tehdä.

Perheiden itsemääräämisoikeudesta ei tingitä. Emme kaipaa sosiaalisetiä tai tasa-arvotantanttoja sanelemaan perheiden ratkaisuja. Kannatan valinnanvapautta.

Ei Suomi parane kotiäitivihalla.

Kokoomuksen ulkoparlamentarinen siipi pitää kovaa ulinaa. Parempi vaan torpata tietulleja ja kaupunkibulevardeja ja jättää päätökset hallitukselle. Näitä asioita ei päätetä Helsingin Kaupungintalolla Hakaniemen työväentalolla tai Kallion viherkapakoissa.

Nyt jokainen puolue joutuu menemään avoimin kortein vaaleihin ja kertomaan minkälaista perhepolitiikkaa ne ajavat ja kuka sen maksaa. Löysä  tasa-arvohöpinä ei riitä, kun joutuu iskemään eurot tiskiin.

Siniset eivät ole valmiita pistämään pienituloisia lapsiperheitä maksumiehiksi. Maailma ei tähän kaadu. On pötypuhetta, että perhevapaat saadaan uudistettua ilman lisärahaa. Uudistus ilman lisärahaa on leikkaus. Muu on valetta.

Perhevapaita ei saada paremmiksi ilman rahaa. RAHA RATKAISEE.