Huumorintajuton oppositio

Pääministeri kertoi Eduskunnalle, missä mennään.

Oppositio oli tylsä ja huumorintajuton kuin Hesarin pääkirjoitus.

Samaa kurjuusjoikua tunnista toiseen ilman hymyn häivää. Älykäs huumori loisti poissaolollaan.

Ville Niinistö toisti koulutusleikkausuikutusta kolmatta vuotta. Kommunistit vastustivat kaikkia ja kaikkea. Eero Heinäluoma yritti kerran. Ei oikein irronnut, jonka vanha kettu huomasi ja pakkasi tavaransa. RKP ei naurata edes Ahvenanmaalla.

Persujen Savio ja Eerola puhuivat täysin ristiin tiedustelulakiasiasta.

Jos puheiden perusteella pitäisi valita opposition kansanedustaja, jonka kanssa keskiviikon salikeskustelun perusteella haluaisi lähteä kaljalle päätyisi Päivi Räsäseen, jonka puheenvuoro on debatin paras.

Paitsi että Päivi ei käy kaljalla.

Oppositio oli aneemisen ankea. NATO- vastustaja Markus Mustajärvikin tuijotti totisena eteensä selvästi ikävöiden taistolaisedustaja Jyrki Yrttiahoa, jonka kanssa viime kaudella he kerta toisensa jälkeen yhdessä paljastivat Vasemmistoliiton falskiuden.

Yrttiaho totesi tuolloin, että en aio olla pitkään vihainen kun Vasenmistoliitto palaa harharetkiltään. Se oli huumoria ja Paavo palasi.

Poliittisen debatin pitää olla myös hauskaa. Kansanvallan ilotulitusta. Ei sitä muuten jaksa Erkkikään.