Sinun rahat

Kun saat palkkaa, pääomatuloa  tai yrittäjätuloja, maksat niistä veroja. Verovarojesi käytöstä päättää poliitikko. Usein vielä poliitikko, jota sinä et kannata. Käteen jäävästä rahasta päätät sinä itse.

Korkeat verot eivät ole mikään itsetarkoitus.

Mieluimmin minä päätän itse omista rahoistani, kun annan punavihreiden päättää niistä.

Nytkun talous kasvaa, työttömyys vähenee, vienti vetää, investoinnit virkoavat on oikein ja kohtuullista, että myös työntekijät  saavat osansa.

Veroja ei pidä nyt korottaa. On mielenkiintoista nähdä vasemmiston reaktio. Vaativatko he arviointineuvoston tavoin verojen kiristämistä.  Haloo kommunistien ja sosialistien perilliset, miksi ei kuulu mitään? Pitääkö palkansaajien veronkevennykset perua?

Minun mielestäni ei pidä.

Ymmärrän kyllä vasemmiston punatulkkujen tuskan. Omalla hallituskaudella oli nollakasvua ja työttömyys paheni. Tämä on kiistatonta. Nykyhallitus on onnistunut paremmin.

Eihän sitä voi myöntää. Totuus tekee kipeää.

Harras toiveeni on, että kommunistien perillinen Vasemmistoliitto ja Li Andersson uusii edellisen puheenjohtaja Paavo  ” lisää veroja ja velkaa” Arhinmäen  linjaukset vaalien alla. Niihin suli puolitusinaa kansanedustajapaikkaa. Lupaavalta näyttää.