Kylläpä sattuikin samalle päivälle

Olen nyt ollut kaksi kertaa puolueen perustamiskokouksessa. Niissä oli paljon samaa. Runsaat pari sataa ihmistä ja hyvä sisäinen sopu.

Sinisten puoluekokous otti lujille. Etenkin Perussuomalaisissa. Kansan kustantama Yleisradio oli ” sattumalta ” ajoittanut puheenjohtaja Halla-ahon ykkösaamu- haastattelun samalle päivälle.

Ei Halla- ahosta paljon muuta ole kuulunutkaan. On kadonnut Brysseliin kuin muurahainen soppatykkiin. Mitä muuta voi odottaa, kun puheenjohtaja ei lähde presidenttiehdokkaaksi tai edes puolueen ehdokkaan kampanja-avaukseen.

Persukentällä muhii jo uusi ilmiö. Sen nimi on Huhtasaari puheenjohtajaksi. Tämä tapahtunee viimeistään  kesällä 2019. Se sopii sekä haluttomalle että halukkaalle. Vielä pitäisi 1,5 vuotta jaksaa.

Perussuomalaiset toimivat edelleen Raimo Vistbackan johdolla tehdyillä säännöillä, Vesa- Matti Saarakkalan johdolla laadituilla ohjelmilla ja Jukka Jusulan suunnittelemalla logolla. Lainahöyhenissä.

Yhden asian liikkeeksi muuttunut yleispuolue on saanut maahanmuuttomuminaansa apupyörän, Sinisten haukkumisen. Värillä on väliä, ainakin välillä.