Katoavaista on mainen kunnia

Hallitus on vankka, kätyrlauma sankka…ei taida vanha vallankumousrallatus myydä toivotulla tavalla.

Eiväthän ihmiset pässejä ole. Tämä hallitus on ollut paljon parempi kuin kaksi edellistä. Ja selvästi parempi kuin tuleva, jos maksetut gallupit pitävät.  Talous kasvaa, vienti vetää ja  työllisyys paranee. Ei elämä tietenkään täydellistä ole. Parempaa ja pätevämpää kuin verrokit.

Hallituksen suosio ja siinä sivussa mitatut omat lukemani, ovat galluppien mukaan korkeammalla kuin koskaan sitten hallituksen aloittamisen. No gallupit on gallupeja. Viihdettä, rahalla maksettua.

Perustan politiikassa enemmän omaan tuntumaan kuin maksettuihin mainoksiin. Kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Suosio sojottaa ylöspäin, ei nyt ihan törrötä, mutta sojottaa.

Vakivalittajat haukkuvat aina. Niin heidän pitääkin. Sekin on tärkeä merkki. Suurempi syvä linja hyrrää hellemmin. Tällä pärställä on mahdotonta kulkea tuntemattomana. Ei se niin kamala kokemus ole, mutta kasvattava. Päivittäinen palaute pärstäkertoimella.

Katoavaista on mainen kunnia. Kissa kiitoksella elää. Politiikassa pärjätäkseen on puolustamisen sijaan myös hyökättävä. Pistää höyhenet puntariin. Oppositio on kevyt kuin poutapilvi. Siihen on iskettävä. Lujempaa. Lekalla leukaluihin ja selkäranka sirkkeliin- mentaliteetilla. Kunnon höyhennystä höyhenille.

Kun katsoi oppositioedustajien pomppimista ylös alas budjettiäänestyksissä oli naurussa pidättelemistä. Linja oli kateissa. Jopa Vasemmistoliitolta, joka vastustaa kaikkia ja kaikkea,  ei osannut tehdä sitäkään kunnolla. Umpisurkea esitys.

Fakta on, että tämä oppositio ei, jos nyt valtaan pääsisi ( taivas varjele) , peru yhtään tämän hallituksen leikkausta.

Kerroin Sinisten puoluekokouksessa, että lukuisista pyynnöistä harkitsen vielä vaaliehdokkuuksia. Tätä koskevaa postia ja palautetta tuli joulunpyhinäkin aika lailla. Sitä olen tänään lueskellut.

Vakivalittajat nukkuivat, mutta heräävät kyllä. Takki on tyhjä, mutta vielä se hommavoorumi (teko)hengittää, jos ei muuten niin NYT- liite auttaa. Pakanoiden pauhua. Ne täytyy valjastaa vaalivankkureiden vetämiseen,  vielä taistoihin tieni jos vie.

Politiikka on pahempaa kuin jalkasilsa. Siitä on vaikea päästä eroon.

Katsotaan rauhassa. Katoavaisessa maailmassa kannattaa satsata katoamattomaan. Elettävä se on tämänpuoleinenkin gospeli. Ei sitä kannata enbuskeilijoille yksinoikeudeksi jättää. Nauti ja naura välillä. Voitat naurun, voitat asian!