Vasemmiston itkumuuri

Yää. Kaikki on pielessä. Mikään ei ole hyvin. Tuho uhkaa. Maailma murenee. Kuilu syvenee. Veroja on liian vähän. Järjestä puhumattakaan.

Vasemmisto on nykyajan itkumuuri, porua ja parkua. Vailla vaihtoehtoa, jos SDP: n Sitran kassaryöstöä kolmena vuotena peräkkäin ei sellaiseksi lasketa. Huuhaata pahimmillaan.

Kaikki on huonosti. Mitä nyt työttömyys vähenee, talous kasvaa, Terrafamekaan ei ole uppoamassa Kainuun soihin. Palkkojakin korotetaan, kun kilpailukyvyn parantuminen on luonut siihen edellytyksiä.

Suomi ei parane parkumalla.

Sosialistit ja kommunistit( vasemmistoliitoksi naamioituneina) tekevät presidentinvaaleissa kaikkien aikojen pohjanoteerauksen. Viime vaaleissa Paavo Lipponen sai 6,7 % äänistä. Nyt Tuula Haatainen ja Merja Kyllönen eivät yllä siihen yhdessäkään…no, äänestetään ensin. Äänestäjä päättää.

Annan kuitenkin arvoa ehdokkuudelle. Tiedän kokemuksesta, mitä se on. Sain viimeksi 9,4% äänistä. Nuo  runsaat 287 .000 ääntä olivat kovan työn takana.

Feministisen ulkopolitiikan vaatiminen ja fasismin ulvonta ei vedä.

Eduskuntavaaleihin on vielä pitkä aika. Nekin voi mokata kalkkiviivoilla kuten Paavo Arhinmäki viimeksi . ” Otetaan lisää velkaa” – puheillaan hän tupakoi puolentusinaa paikkaa savuna ilmaan. Viimeisessä vaalitentissä.

Mikä on puutavarajunan ja vasemmistoliiton vappukulkueen ero? Junassa pölkyt tulevat edellä ja punainen lippu perässä. Vappukulkueessa punainen lippu menee edessä ja pölkyt tulevat perässä. Ja pölkkyjä on entistä vähemmän.

Vasemmisto vaatii lomarahojen leikkausten perumista. Siinä on selkeä viesti työmarkkinajärjestöille , jotka asian sopivat. Odotan käsi pitkällä tämän vaatimuksen täyttymistä.