Maksuton vinkki

Sinisistä tulee puolue. Kannattajakortit saatiin kasataan kivuttomasti.

Luin, että Perussuomalaiset aikovat käydä kaikki kannattajakortit läpi ja antaa kenkää niille Perussuomalaisille, jotka ovat kortin allekirjoittaneet.

Älkää hölmöilkö. Stasi ei kuulu Suomeen.

Aiotteko istua siellä tiiraamassa myös kaikki Sauli Niinistön kannattajakortit? Kai joku Perussuomalainen on eksynyt joukkoon, vaikka puolueella on oma ehdokas.

Saako siitäkin kenkää?

Asiahan ei sinänsä minulle kuulu, vaikka olenkin kortin allekirjoittanut ja kerännyt muutaman kymmenen nimeä. Rannattoman typeryyden todistaminen matkan päästä vain harmittaa, Perussuomalaisissa kun on tolkunkin väkeä.

Ei siitä ole kauaa, kun puolueen toista perustajaa, Raimo Vistbackaa jahdattiin haastemiehen voimin ympäri Suomea. Potkut jäivät antamatta.

On siellä seassa kokoomuslaisten  nimiä, muitakin puoluelaisia  ja suuren rahan lehden politiikan toimittajaa ja ties mitä.

Puolue ei ole vankila. Sieltä pääsee pois. Tiedän kokemuksesta.

Kirjoitin tämän, kun vieläkin Perussuomalaisiin kuuluva vanha puolueystävä soitti ja kiroa päräytti turhautuneena, että tämäkin vielä. Puhelu päättyi hyvissä tunnelmissa. Emme ryhtyneet toisiammme käännyttämään.