YLE-vero alenee pienituloisilta! Gallupviihdettä

Hallituksessa voi vaikuttaa. YLE- vero poistui 400,000 pienituloiselta.  Näitä tekoja varten hallituksessa ollaan. Ulkopuolelta ei päätöksiä tehdä. Kannattaa voidaan.

Ensimmäistä kertaa Suomen historiassa mitataan gallupeissa eduskuntaryhmien  kannatusta. Tai siis yhden runsaan viikon vanhan eduskuntaryhmän. Muut kyselyn kohteet olivat puolueita.

Yle mittasi Uudelle Vaihtoehdolle 2,3 %, Helaingin Sanomat Siniselle Tulevaisuudelle 3,9 %. Onko tämä nyt sitten tulkittava, että kannatus nousi nimenmuutoksen myötä…höpö höpö. Puolueiden kannatusta voi mitata vasta sitten, kun on olemassa puolue.

Johdin Perussuomalaista puoluetta yli kuusi vuotta, siis noin 2000 päivää, ennen kuin sen gallup-kannatus puhkaisi 3 prosenttia. Nyt olen rivimies eduskuntaryhmässä, jonka kannatus on Ylen Gallupissa 2,3 % ja Sinisessä Tulevaisuudesa Hesarin mukaan 3,9 %. Kaikki tämä kymmenessä päivässä.

Gallupviihdettä koko rahalla.