Perussuomalaiset pelastivat kotiäidit

Kotiäidistä on tehty merkillinen vihanpidon kohde.

Kotiäidit ” vaarantavat ” Suomen kustannuskilpailukyvyn, estävät työllisyystavoitteen täyttymisen, kestävyysvajetta ei saada kuriin, tasa-arvo jää jalkoihin…puuttuu vain heinäsirkat ja paiserutto.

Perussuomalaiset pelastivat kotiäidit. Meille on tärkeää, että perhe saa itse valita kumpi vanhemmista on kotona. Me emme hyväksy yhteiskunnan saneluvaltaa perheen sisäisiin asioihin. Onko se meille pyhä arvo? Tärkeä arvo se on. Onko tämä meille ideologinen kysymys? On!

Tämä linja toteutuu nyt Suomessa. Perussuomalaiset eivät kuulemma saa mitään aikaan ja asioita läpi. Nyt Perussuomalaiset yksin estivät EK:n , ammattiliittojen, opposition ja ilmeisesti myös samassa hallituksessa istuvien puolueiden edustajien toiveet. Puhumattakaan tekopyhästä mediasta. Oikein hyvän esimerkin siitä löytää päivän Helsingin Sanomista.

On se Perussuomalaiset mahtava puolue saamatta mitään aikaan. Kiitoksia tulee. Kyllä kotiäiti tietää – miten lapsensa hoitaa.