Jopas jotakin

Perussuomalaiset on Suomen merkittävin puolue. Ainakin jos luottoluokittajaan on uskominen. Perussuomalaisten puheenjohtajuus on ilmeisen merkittävä luottamustoimi. On siinä sitten kuka tahansa.

Tässä ei olla ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Muutama vuosi sitten minut leimattiin maailman seitsemänneksi vaarallisimmaksi mieheksi. Ei maailma kaatunut silloinkaan.

Perussuomalaiset on kansanliike ja yleispuolue. Sellaisena sillä on tehtävä ja kannatusta. Me olemme isänmaallinen puolue. Tässä tilanteessa pitää olla hallituksessa puolustamassa omaa linjaa.

Edellisen hallituksen aikana työttömyys paheni 100,000 henkeä. Nyt työllisyys on parantunut noin 30,000 hengellä. Samalla tavalla talouskasvu on saatu alulle. Maahanmuuttopolitiikkaa on kiristetty. Lex Lindström toteutettu, kotiäitivihaa taitettu jne.

Punavihreät haluavat puolueemme oppositioon ja itsensä tilalle. Perussuomalaisia ei kannata aliarvioida. Ei me nyt niin hulluja olla,että avasimme vapaaehtoisesti Smolnan ovet Ville Niinistön ja Paavo Arhinmäen porukoille. Ja samalla talouden tärviölle sekä  Ei, ei, ei-politiikalle.