Turpaan tuli – selkä suorana

Eduskunta hylkäsi Aito Avioliitto- aloitteen. Se ei ollut yllätys. Tähän on tultu. Haluan kiittää Perussuomalaisia, jotka pitivät kiinni puolueen kannasta. Turpaan tuli – selkä suorana.

Päivän valopilkut olivat SDP: n Harry Wallin ja Kokoomuksen Susanna Koski. Joskus ja jossakin tulitikun raapaisukin tuo suuren valon.

Seuraava näytös alkaa kansankirkossa. Se ei tosin minua koske. Tein johtopäätökseni jo 1980- luvulla, se oli hyvä päätös. En tule siihen keskusteluun osallistumaan.

Demokratia on yhteiskuntajärjestelmä, jossa mennään enemmistön mukaan. Epätäydellinen, kuten koettu on, mutta paras tiedossa olevista. Lain mukaan mennään, sydämen mukaan uskotaan.

xxx

Thomas Enbuske ei pääse irti rakkaudestaan Perussuomalaisiin. Miksi pitäisi? Ehkä siksi, ettei pakkomielteisiä piirteitä saanut kirjoittelu ylly liian suureksi.

Hänen mielestään kaiketi kaikki Persut ovat talebaneja, mutta kaikki talebanit eivät ole Persuja.   Persut ovat taistolaisia, joka siis ei ole kansanryhmä vaan kommunistinen lahko.

Enbusken pitäisi joku perjantai-iltapäivä ajella Teuvo Hakkaraisen ja Toimi Kankaanniemen kanssa Keski-Suomeen. Olen varma, että matka olisi ikimuistoisen hauska.