Kyllä kiinnostaa

Perussuomalaisten tulevan kesän puheenjohtajavaali kiinnostaa palstatilasta päätellen enemmän kuin viikon päästä oleva SDP:n puheenjohtajavaali, vaikka kukaan ei ole vielä edes asettunut Perussuomalaisten puheenjohtajaehdokkaaksi.

Osmo Soininvaaran rakkaus Perussuomalaisiin saa joo koomisia piirteitä. Häntäkin kiinnostaa Perussuomalaisten puheenjohtajavaali enemmän kuin Vihreiden puheenjohtajavaali.

Kukahan lausuu tai laulaa seuraavaksi? Paleface?

Mitähän sitten kommentoidaan, kun saadaan ensimmäinen ehdokas.  Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta, sanotaan.

Kyllä Perussuomalaiset kiinnostaa. Hyvä niin. Sain viikonloppuna hommattua muutaman kuntavaaliehdokkaan eri puolille Suomea. Kun jokainen jo asetettu kuntavaaliehdokas hankkii vielä yhden uuden ehdokkaan, voitamme vaalit.

Vielä on kuukausi aikaa asettua Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaaksi. Keskityn ehdokashankintaan,  sen jälkeen kevään korva on lähempänä.

Kaava menee seuraavasti; Median ja politiikan toimittajien jälkeen Perussuomalaisia kuurnivat tassukalloiset tutkijat. Viikonloppu oli täynnä Perussuomalaisia, viikon alku alkaa Perussuomalaisilla.  Kyllä kiinnostaa, laariin sataa.