Arhinmäen huoli Ja Wikströmin ratkaisu

Paavo Arhinmäki oli soittanut Ulkoministeriöön tiedustellen osallistumistani Kongressin rukousaamiaiselle.

Kansa oli kuulemma kysellyt perään. Kas kun ei minulta ole kyselty, paitsi Paavosta Paavon kyselyn jälkeen.  Rukousaamiainen herättää intohimoja. Paavo Lipposta lainaten: ” Minä keskustelen vaikka Kiinan keisarin kanssa. ” Suomessa on uskonnonvapaus ja vapaus uskoa.

Kävin rukousaamiaisella myös Barack Obaman puhuessa siellä. Kahdesti. Se ei Arhinmäkeä hetkauttanut. Mitäpä mieltä Paavo on Andre Wikströmin käsityksistä? ( Tämän lisäsin tekstiin iltapäivällä).

Viime maaliskuussa koomikko ( ei epäilystäkään siitä) Andre Wikström toivoi julkisesti, että Jeesus ilmestyisi Suomen rukousaamiaiselle ja tappaisi kaikki siellä olevat. Onko Tällainen väkivaltaa tihkuva vihapuhe hyväksyttyä, kun siitä ei seurannut yhtään mitään.

xxx

Matkustan tänään virkamatkalle Washingtoniin. Se on työtäni.  Hommani hoidan niin hyvin kuin osaan.