Valhe aseena

Joulunpyhinä oli aikaa funtsia. Tuumaustunti on aina tarpeen. Tulipahan tuumailtua seuraavia.

Saadaanko kansalaisaloitteella muuta aikaan kuin homoliitot ja (armo)murhat. Mahtavat voimat ovat liikkeellä. Aito avioliittoaloite ollaan vesittämässä ja eutanasiaa viedään läpi .

Aikaisemmin tällä eduskuntakaudella äänestettiin siitä, saako lääkäri kieltäytyä abortista. Nykyään ei siis saa, mutta moni kieltäytyy.

Äänestin omantunnonvapauden puolesta. Yhtäkään lääkäriä ei ole pantu viralta, vaikka moni ei suostu aborttia tekemään. Moraali kaiketi pistelee. Tilanne on häpeällinen ihmisoikeuksien kannalta; suojele elämää ja saat potkut.

Kun luterilaiseen kirkkoon aikanaan tuli naispappeus, vastustajille luvattiin omantunnonvapaus. Tänään heidät potkitaan pois viralta. Jumalaan, taivaaseen tai helvettiin ei tarvitse uskoa. Mitäs niistä.

Eutanasiaa kuljetetaan lainsäädäntöön samalla kaavalla. Puhutaan inhimillisyydestä ja omantunnonvapausesta. Kaikki on vapaaehtoista. Plaa ja plaa. En tule äänestämään (armo)murhan puolesta.

Mikäli ihminen saadaan laillisesti myrkyttää, siitä kieltäytyminen tulee aikanaan lääkärille laittomaksi. Näin uumoilen käyvän. Voinhan minä olla väärässäkin…

Pienestä valheesta jää kiinni. Emävale uskotaan helpommin. Siksi mennään valhe aseena.

Miksi minä tällaisia kirjoittelen? Jonka leipää syöt, sen lauluja laulat. Elämän leipä pistää laulamaan.