Puheenjohtaja kiittää kiinnostuksesta

Monin tavoin olen poliittisen urani aikana saanut arvostelua ja arvostusta osakseni. Plokia olen  kirjoitellut kymmenisen vuotta. Viime päivinä on tämä puheenjohtajan plokini ollut erityisen kiinnostuksen kohteena. Palvelimeen on kohdistettu lukuisia murtoyrityksiä ja serveriä on keikuteltu oikein kunnolla.

Elämme telekommunikaation aikaa. Viesti kulkee elektronin kyydissä. Vaikkei kulkisikaan, minun ja perussuomalaisten linja pysyy ja pitää. Puheissa ja paperilla. Elektronissa on värinää. Taitaa aatokset kiinnostaa?

Joten näin vaalikevään lähestyessä koloistaan ryömii esiin monenlaista hakkua ja piuhan pidäkettä. Mielipiteiden murtomiehet ovat liikkeellä.

Toivon plokin lukijoille saamani palautteen perusteella kärsivällisyyttä, röörejä rassataan ja piuhoja kiristetään.

Ammattilaisen hommana on pitää serverit pystyssä.

Plokin takana seisoo mies, joka pysyy pystyssä pitämättäkin.