Lapin piirijuhla

Olin viikonloppuna Lapin Perussuomalaisten seurassa ja vietimme piirin 10-vuotisjuhlaa. Hieno ja arvokas juhla, jossa pitkän linjan puoluemiehelle, Juha Antinkaapolle, luovutettiin puolueen standaari.

Juha on yksi noin 350 puolueen perustajajäsenestä. Horjumaton aatteen mies. Lapissa on ymmärretty rakentaa kulmakiville. Piirikokous oli täysin yksimielinen. Torvisen Matti jatkaa puheenjohtajana.

Olen aikanaan ollut Lapin piiriä perustamassa. Pienestä lähdettiin. Nyt meillä on valtuustoryhmä jokaisessa Lapin kunnassa. Se on kentän työn tulos.

Puoluetyön ydin on kentän kiertäminen. Se ei ulkoministerinä ole entisessä laajuudessa mahdollista. Se syö miestä, sillä kenttä mielen ravitsee. Saa muistutuksen ketä edustaa ja miksi.

Kiitos Lappi. Olette olleet lojaali tuki niin valoisina kuin varjoisina päivinä.  Kuntavaaliohjelmanne Lappiin on erinomainen. Hyvää työtä.

Olen etuoikeutettu puheenjohtaja, joka on saanut olla rosoisen kansanliikkeemme, jolla on lämmin sydän, puheenjohtaja pian 20 vuotta. Osaan antaa sille arvon.