Kiva kun kiinnostaa

Lännen Media myi Perussuomalaisilla ja minulla uutista. Mikäpä siinä. Se on lehdistön homma, myydä lehteä ja tehdä uutista. Jatkoa seuraa, mahdollisimman paljon. Kalliiksi tulisi, jos joutuisi rahalla ostamaan.

LongPlay yritti. Näkee, että Iivisniemessä ei ole edes käyty. Lipare on kevyt kuin poutapilvi. Sekä sisältö että kommentit. Kiitos kuitenkin mielenkiinnosta. Kaikki lasketaan.

Kiva kun kiinnostaa. Olen saanut kymmenmäärin viestejä, jotta jatkaisin. Jokusen nimettömän herjakirjeen. Olisin ollut pettynyt, mikäli muutamaa ei olisi tullut. Viesti on mennyt perille.

Haluan näin kaikille kertoa  saman asian, samaan aikaan, että päätös tulee kevään korvalla.Toisto vaaditaan viestin perille menemiseen.  Siihen asti annetaan Perussuomalaisuuden rehottaa ja spekulanttien kirjoittaa.

Päätökseeni  eivät ulkopuoliset tekijät vaikuta tai se keitä muita mahdollisesti on ehdolla. Jos lähden, aion voittaa. En ole SMP:ssa , enkä Perussuomalaisissa hävinnyt yhtään vaalia, enkä monia vaaleja muutenkaan. Voittanut olen ja aina kentän tuella ja yhteistyöllä.

Puheenjohtajien keskusteluissa televisiossa on yksin. Voittaa tai häviää. Sen tietää vain kokemuksesta.

Puheenjohtajan homma on yksinäistä työtä. Monet ovat kestäneet vain yhden kauden. Heinäluoma, Urpilainen, Kiviniemi, Stubb…Hyviä poliitikkoja ollakseen yhden kauden puheenjohtajia. Rinne jatkaa, jos haluaa. Vapaavuori ei päässyt, vaikka pyrki pirusti ja kiukkuaa vieläkin.

Voittaminen on vaikeampaa kuin häviäminen. Se vaatii kanttia. Kykyä ja halua mennä päätyyn asti. Missä voima piilee? Voittamisen tahdossa ja rehellisyydessä. Esiinnyn aina omalla nimelläni.  Kannatan puolueen perusarvoja ja vastustan kuoleman kulttuuria, joka on Suomessa yltymässä. Sitä pitää vahvasti vastustaa. Joka paikassa ja kaikissa tilanteissa.

Maailma on huonommalla mallilla kuin aikoihin. Ulkoministerinä näen sen selvästi. Suomi on hyvä maa. Pidetään se sellaisena. Ihmiselle hyvänä. Ja tehdään, mitä se vaatii. Myös Perussuomalaisissa. Myönteisyys voittaa aina kielteisyyden. Lopulta. Aina.

xxx

Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. ISIS kokee nyt nahoissaan tämän ajattoman viisauden. Synnistä saa vain lyhytaikaista nautintoa. On tilinteon hetki ja ISIS- johtaja pötkii pakoon. Hänet löydetään. Niin makaa kuin petaa.