Martti Ahtisaari

Martti Ahtisaari. Nobelisti. Hän on tehnyt suuria palveluksia Suomelle ja maailmalle.Tolkun mies.

Äänestin SDP:n ehdokas Ahtisaarta vuoden 1994 presidentinvaalien toisella kierroksella. Silloin jo henkitoreissaan olleen SMP: n puoluesihteerinä menin yhdessä puheenjohtaja Raimo Vistbackan kanssa Ahtisaaren taakse. Paljon muita hyviä päätöksiä en tuolloin saanut aikaan.

Tänään Martti Ahtisaari antoi palautetta SDP: lle: ” Kuka tuollaista puoluetta voi äänestää? ” SDP on kärkkäästi tänäänkin lausunut ties mistä, muttei tästä. Miksi?

Minä en puutu SDP; n asioihin, mutta inhimillisellä tasolla vastaus kiinnostaa? Mitähän se demari kirjoittaa?

xxx

Kiitos kotiäideille tuesta ja turvasta. Kiitos kotiäitien sortajille selvistä sähköposteista. Inho tuli selväksi. Eri mieltä ollaan. Tämä hallitus ei hypi punaisen perhepolitiikan tahtiin. Kokoomusnuoret ovat eksyksissä punalippua peesatessaan. Valinnanvapaus, se on oikea linja. Luulisi oikean linjan kelpaavan oikeistolaisille.