Perussuomalaisuuden puolustus

Olen suora mies. Yksi neljästä Perussuomalaisten perustajasta. Puolue perustettiin tavallista suomalaista varten, ajamaan arjen asioita kristillissosiaaliselta pohjalta isänmaan eduksi.

Niin on myös tehty. Perussuomalaiset on ainutlaatuinen tarina suomalaisessa politiikassa. Nollasta on aloitettu ja viime vaaleissa puolue oli Suomen  toiseksi suurin. Meitä äänesti 524.000 suomalaista. Jytkyvaaleissa ääniä tuli 560,000.

Meillä on noin 10.000 jäsentä. Tunnen henkilökohtaisesti satoja Perussuomalaisia kaikkialta Suomesta. Minä en häpeä olla Perussuomalainen, enkä halveksi puolueemme jäseniä. Sieltä kaikki kasvu on peräisin.

Perussuomalaisten ei pidä alistua valheiden ja leimaamisen edessä. Juuri nyt on mentävä toreille ja turuille.  Näytettävä väriä ja seistävä selkä suorana oman politiikan takana. Ja kerrottava oma linja sellaisena kuin se on.

Olen ollut politiikassa pitkään ja oppinut sen, että mielistelemällä  ei saa mitään aikaan. On uskallettava olla omaa mieltä. Missä EU, siellä ongelma, Jytky, fillarikommunismi ja kuinka te kehtaatte ja kyllähän te kehtaatte. Siinä on muutama omaankin mieleen jäänyt tokaisu.

Pidän tiukasti kiinni siitä, että Perussuomalaiset päättävät itse omassa puolueessaan.  Jäsenet päättävät ja media kertoo siitä, mitä on päätetty ja tehty. Joskus kriittisesti ja niin on hyvä. Media ei kuitenkaan päätä puolueen asioista, kuten ei kukaan muukaan puolueen ulkopuolelta. Jäsenedusta on pidettävä kiinni.

Olen tämän viikon New Yorkissa. Teen täällä sen mitä osaan Suomen hyväksi. Se on minulle suuria kunnia. Olen ylpeä Perussuomalaisesta puolueesta, joka on noussut tuhkasta ja nyt vaikuttaa Suomen asioihin. Se ei kaikkia miellytä, eikä tarvitse.

Politiikassa on turha valittaa ja selittää. Omat eivät selityksiä kaipaa ja vastustajat eivät niitä usko. Jokaisesta ei ole Perussuomalaiseksi. Kummasti puolue vaan kiinnostaa sekä kannattajia että vastustajia. Perussuomalaiset on ihmiselle hyvä. Siitä saa muodostaa oman mielipiteensä. Vapaasti. Se on demokratiaa ja sananvapautta. Vastuullinen ihminen ei valehtele.