Fariseusten vastaisku

Olen saanut poikkeuksellisen paljon postia eilisen päätöksistä ja esiintymisestä. Kansalta päätöksistä, medialta esiintymisestä.

Niitä on ollut mukava lukea sekä sähköpostista, tekstareista sekä mediasta.

Kaikki näyttävät ymmärtäneen, mitä puhuin. Toiset ovat tykänneet ja toiset ei. Ne, jotka kannattavat Perussuomalaisia ovat mielissään. Punavihreät valittavat. Taivas varjele, jos asia olisi toisinpäin.

Saimme läpi Lex Lindströmin, jota kaksi SDP: n työministeriä eivät saaneet aikaan.

Guggenheimiin ei käytetä veronmaksajien rahaa. Yksityisellä rahalla sen saa mielihyvin rakentaa.

Tuulipuistot menevät verolle. Malli haetaan.

Kotiäitiviha torjuttiin. Olen tästä ilmiöstä kirjoittanut ennenkin. Kaikista kovimpia kotiäitien arvostelijoita ovat samanikäiset naiset, joilla  usein ( ei aina) ole omia lapsia. En ymmärrä. Ei kukaan pakota äitejä jäämään kotiin.

Meille on tyrkytetty mediasta  ja oppositiosta  näkemystä, että ei ne Perussuomalaiset siellä hallituksessa mitään saa aikaan. Nyt kun on osoitettu, että saa ja se vielä kerrottu kansankielellä on parku muotoseikoissa ja esiintymisessä. Fariseusten vastaisku.

xxx

Luin tässä sähköpostit Bratislavassa. Perussuomalaiset herättävät tunteita. Hyvä niin, sillä kun täältä erkanee, pitää voida sanoa, että elämältä se maistui. Tosikoilla on rankempaa.