Eräämaan halki mennään

Kirjoitin plokiin 24.6 heti iso-Britannian EU- kansanäänestyksen jälkeen, että tulos ei yllättänyt ja että gallupit menivät pieleen. Kirjoitin myös, että kuun vaihteessa tulee  galluppi, joka ei kerro mitään seuraavien eduskuntavaalin tuloksesta.

Yle julkaisi taas tänään meidän kaikkien kustantaman gallupin. Tulos ei ollut hääppöinen. Kerrankin olen Erkka Railon kanssa samaa mieltä, että puoluekokousten vaikutus näkyy gallupissa. Se ei tulevaisuudesta kerro yhtään mitään.

Maailma on seuraavien eduskuntavaalien aikana hyvin toisenlainen, sinne on yli 1000 päivää aikaa. Onko Iso-Britannia silloin uponnut? Veikkaan, että päinvastoin.

Perussuomalaiset ovat voittaneet vaaleja liukuhihnalta. Viimeksi tuli paikan tappio. Ei elämä ole pelkkää voittokulkua. Nyt on erämaan aika ja sen halki mennään. Osa pysyy kyydissä ja osa ei. Heikkouskoiset eivät kestä.

Uskon kovaan työhön. En ole maailmassa saanut mitään ilmaiseksi, enkä oleta saavani jatkossakaan. En elä menestyksestä vaan omista arvoista. Ne eivät muutu.Perussuomalaiset ovat sellaista väkeä, vaikeuksien karaisemia.

Hallitusasema on kestettävä. Siinä auttaa kummasti, että punavihreä vaihtoehto on niin surkea, ettei sitä isänmaan edun vuoksi voi päästää sotkemaan Suomen orastavaa nousua. Jos veikata saa vihreiden ja vasemmistoliiton yhteishyrinä on pian ohi. Kuudessa tunnissa.

Minä puheenjohtajana vastaan kaikesta.  Niin olen tehnyt pian kaksikymmentä vuotta ja nauttinut joka hetkestä. Hyvistä ja huonoista. Se on nujerrus ja armo. Kärsimys kirkastaa sielun. Ilman tappiota ei ole voittoja. Eli eteenpäin erämään halki, kyllä se parempi aika tulee ja tehdään.

Ensi kuussa tulee taas uusi galluppi. Elämä jatkuu.