Plokin tarkoitus

Ploki on luettu. Siksi sitä kirjoitan. Sanoma valmistuu lukijan päässä. Toiset tykkää, toiset ei. Lehtolakin lukee.

Palsta poikii palautetta sähköpostiini.Luen ne mahdollisuuksien mukaan. Niistä oppii paljon. Suora puhe menee perille, esimerkiksi fillarikommunismi. Toimittaja Similä näki vaivaa ja esitti näkemyksensä. Paras juttu Pravdassa pitkään aikaan.

Minulla oli äidinkielessä Laudatur. Voi olla, että taito ruostuu. Ei se ainakaan kirjoittamisen puutteesta johdu. Ymmärryksestä se voi olla kiinni. Olen yksinkertainen mies ja pidän konstailemattomasta elämästä.

Olen arvo- ja tapa/pata-konservatiivi.  Enkä ole ainoa. Poonuksena tulee poliittisten vastustajien tuohtunut kritiikki. Lukutaito on Suomessa huippuluokkaa, politiikan ymmärrys on sitten jo toinen femma.

Vitteriin mahtuu lyhyitä tokaisuja. Meikäläisen media sanoo markkinamies. Uutinenkin. Jos toisilleen viittaavat toimittajat niin haluavat. Vitteri kuulemma sopisi minulle. On ilmeisen yksinkertainen väline.

Tänään en keksi punavihreästä ”älymystöstä ” mitään sanottavaa. Tuohtumus lykkäääntyy tuonnemmaksi. Plokin tarkoitus? Esittää omia mielipiteitä. Perustellen tai perustelematta. Soinin sananvapautta.