Haastamalla horjutetaan – punavihreät kyykkäsivät

Punavihreät kyykkäsivät omistajaohjauskeskustelussa Eduskunnassa. He tulivat tosiasioilla tyrmätyiksi.

SDP oli vaisu. Kuin lehmänhenkäys. Puhti oli poissa. SDP on itse ollut valtionomaisuuden suurin myyjä, vihreät toiseksi suurin ja vasemmistoliittokin pääsee jossakin mitaleille, kolmanneksi suurimpana myyjänä.

Vasemmistoliitto oli hallituksessa kun sähköverkot myytiin. Olivat kuulemma vastaan – vailla vaikutusta. Perussuomalaisten  hallitusasema toi avun ja korjauksen.

Vihreiden omistajaohjaus ei tuonut kohtuutta herrojen erorahoihin ja kultaisiin kädenpuristuksiin. Kantti petti kesken kauden. Ydinvoimasta tehtiin hallituskysymys. Lähtö tuli ja omistajaohjaus meni.

Tarvittiin Perussuomalaiset hallitukseen, jotta ahneuteen ja puliveivaukseen puututaan. Erokorvaukset puolitettiin ja veroparatiisien käyttö valtionyhtiöissä kiellettiin.

Punavihreät puolueet eivät saanet aikaan mitään korjausta näihin epäkohtiin. Me saimme.

Haastamalla horjutetaan. Perussuomalaisten on toreilla ja turuilla tuotava totuus esiin.

Paskalaki korjattiin, kun Perussuomalaiset ajoivat muutoksen ensin hallitusohjelmaan ja sitten läpi.

Takuueläkettä on nostettu jo kahteen kertaan. Punavihreillä ei ollut mitään annettavaa pieneläkeläisille.

Kuntavaalit on ensimmäinen todellinen kuntopuntari. Aloin Espoossa kuntavaaliehdokkaaksi, samassa kokouksessa esimerkin voima toi 21 ehdokasta lisää.

Perussuomalaisten ajamana maahanmuuttopolitiikka kiristyy huomattavasti.

Eduskuntavaalit ovat kolmen vuoden ja runsaan 1000 päivän päästä. Viimeksi punavihreät lyötiin lättäjalaksi kolmen ja puolen viikon kirillä. Haastamalla kunnolla ja ilmat lähti höttöpallosta.

Me parannamme kuin sika juoksua. Haastetaan fillarikommunismi, pakolliset kasvisruokapäivät, tarpeettomat kaupunkibulevardit, tuhoisat tietullit,  turpeenkäytön rajoitukset, turkistarhauksen tuhoamisvimma, kotiäitien kyykyttäminen, pakkopaitafeminismi… Ja tarjotaan lohduksi jouhimatotikkari. Luonnonmukainen lohtu.

Vastaan asettumisen aika on nyt.